2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Forrás: Metro
Kapcsolódó Kiadványok
P!nk (Pink): I'm Not Dead
P!nk (Pink): Who Knew
Kapcsolatok
P!nk (Pink)
Kapcsolódó események
Kapcsolat koncert - Pinkkel
[2006. június 18.
vasárnap délutántól]

Százezrek kíváncsiak Pinkre - érdekességek az énekesnőről

Június 18-án immár 10. alkalommal kapcsolódhatnak ki a T-Mobile Kapcsolat koncerten a zene és a fergetegeset bulik szerelmesei. A több százezer főt vonzó szuperkoncert idei vendége Pink személyében egy igazi megasztár lesz, előtte pedig a magyar Nox és a hét londoni zenész alkotta The Tarantinos lép fel.

A Nox az elmúlt évek talán legnagyobb meglepetése a hazai popzene világában. A hagyományos magyar népdalokat modern elektronikus zenei környezetbe ágyazó csapat - ahogy azt a több mint 150 ezer eladott lemez is bizonyítja - átütő sikert ért el, így ott a helye a vasárnapi koncerten.

Az idei sztárvendég Pink nem először jár hazánkban. A 26 éves énekesnő, akinek I'm Not Dead címmel áprilisban jelent meg új lemeze, akkor is hatalmas sikert aratott és várhatóan most is imádni fogja őt a közönség.

Pink, alias Alecia Moore rendszeresen feltűnést kelt a zenei életben, legutóbb például legfrissebb albumának első videoklipjével, a Stupid Girls cíművel tette ezt, amelyben néhány közismert személyiséget figurázott ki. Annak ellenére, hogy az illetők nem voltak megnevezve sem a klipben, sem a dalban, mindenki tudta, kikről van szó. A második kislemeze, amelyhez videoklip is készült, a Who knew, azonban már kevésbé provokatív, ráadásul teljesen más hangvétele. A rockos dal egy szerelmespárról szól. Az énekesnő a hírek szerint abszolút mentes a sztárallűröktől. Ezt bizonyíthatja az is, hogy szívesen válaszol nemcsak az újságírók, hanem a rajongók által feltett kérdésekre is, amelyek sokszor nem a legmélyenszántóbbak. Ezen kérdés-válaszok közül válogatottunk össze néhányat:

- Mennyi cigarettát kell valakinek elszívnia ahhoz, hogy ilyen jó hangja legyen?
- Semennyit. A dohányzás nem jó dolog. Ahhoz, hogy valakinek ilyen hangja legyen, mint nekem, ha mindenképpen tenni akar érte valamit, nem kell mást csinálnia, mint sokat kiabálnia. Persze nem másokkal és nem úgy, hogy a környezetét idegesítse a gyakorlással.

- Tényleg szereted a rózsaszínt?
- Igen. Bár a kedvenc színem a zöld.

- Miért nem növeszted meg a hajad? Szerintem nagyon jól áll a hosszú haj is.
- Mert a rövid hajat jobban szeretem. De különben is minek növesszem meg a hajam? Ha hosszú hajat szeretnék, ma már pillanatok alatt megoldható más módszerekkel is, mint a növesztés.

- A philadelphiai (az énekesnő itt nőtt fel - a szerk.) zenei élet befolyásolta a zenei ízlésedet?
- Teljes mértékig. Az, hogy Philadelphiában nőttem fel, a mostani személyiségem kialakulásához is nagyban hozzájárult, illetve az egész életemre kihatással volt. A szüleim ahhoz a réteghez tartoztak, amelynek nagyon keményen kellett dolgoznia a megélhetésért. Én 14 éves korom óta énekelek: belvárosi hip-hop klubokban kezdtem, a vokált énekeltem a különböző előadóknak.

- Hogy lehet, hogy valaki, akinek Pink a művészneve, punkosra veszi a figurát?
- Azt hiszem, a punk rock mentalitásom azért alakult ki, mert ahonnan én jövök, nagyon sok olyan ember volt, aki ezért a zenéért rajongott, illetve ilyen típusú zenét játszott. Úgy neveltek, hogy mindenképpen olyan zenét csináljak, amellyel kérdéseket teszek fel a közönségnek. Ez az igazi punk rock mentalitás: tegyél föl kérdéseket a közönségnek a rendszerről.

- Miért a Pinket választottad művésznévnek?

[2006.06.16.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még