2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Exkluzív interjú Pinkkel
Képgalériák
2006-os Kapcsolat Koncert közönsége
NOX a 2006-os Kapcsolat Koncerten
Pink a 2006-os Kapcsolat Koncerten
Tarantinos a 2006-os Kapcsolat Koncerten
Kapcsolatok
P!nk (Pink)
NOX
Kapcsolódó események
Kapcsolat koncert - Pinkkel
[2006. június 18.
vasárnap délutántól]

X. Kapcsolat Koncert: 2006-ban a T-Mobile-tól

Idén tizedik alkalommal lehettünk részesei egy fantasztikus megabulinak a felvonulási téren.

Ha visszatekintünk az elmúlt tíz esztendőre, kik is léptek már fel a T-Mobile kapcsolat színpadán - a teljesség igénye nélkül -, láthattuk az LGT-t, Zoránt, Megasztárosokat, a külföldi fellépők közül Lionel Richie, Jimmy Cliff, Elton John, Sting, és még sokan mások szereztek örömöt milliós tömegeknek (ha a tíz évet tekintjük).

Ez idén sem volt másként, már kora délután hatalmas tömeg várta a kezdést, de jó helyek megszerzéséért bizony órákkal korábban ki kellett sietni a helyszínre, az időjárás is kegyes volt a jubileumi bulihoz, hiszen megúsztuk az esőt, csak a kánikulával küzdhettünk.

Azt hiszem fellépők tekintetében sem lehetett panasza senkinek, a NOX nyitotta a bulit. A tavaly ősszel kezdődő nyolcvanállomásos turnéjuk befejező fellépése volt a kapcsolat koncert. Elmondásuk szerint jelen turnéjuk a békebeli és igazi kamionos produkció volt magas színvonalon megtervezett színpadképpel, ruhákkal és táncosokkal. Sajnos az igazi színpadképet itt most nem láthattuk, hiszen nem lett volna idő felépíteni és visszabontani, de az előadott produkció, a közel egy órás fellépés kárpótolta ezt a ki hiányosságot.

Talán tényleg ez az a csapat, akik megérdemelnék, hogy megismerje őket a nagyvilág, Európa és egyéb piacokra is eljuthassanak, amin a zenekar producere is dolgozik, hiszen az első nemzetközi fellépésüket követően nagyon sokan keresték meg a Nox csapatát a rajongók, akik pont a Nox miatt kezdtek el magyarul tanulni és ha tehetik akkor jönnek Magyarországra amikor a csapat koncertezik, hogy élőben láthassák és hallhassák őket.

Jelen produkciójuk tényleg maximálisan színvonalas volt, a koreográfiák a táncosok megtöltötték élettel a színpadot: Péter Szabó Szilvia és Nagy Tamás is átérezhette a több stadionnyi, azaz több százezres tömeg erejét a téren.

A műsorvezetők átkötő szövegei és nézőket megmozgató játékai után megismerhettük a Danubius rádió nagy sikerű produkciója a 2 idegen 1 esküvő főszereplőit is Ritti és Jamiet akik, pénteken egy órakor mondták ki a boldogító igent a budai várban. A közönségnek kiosztottak több száz léggömböt, ami a kereskedelmi rádió színeiben, kékben és sárgában pompáztak és a fiatal pár tiszteletére hatalmas násznéppé avanzsált tömeg egyszerre engedett útjára a levegőben.

Ezen promóció alatt átszerelték a színpadot a következő csapatnak The Tarantinos-nak, hogy kezdetét vehesse egy kis film, színház és muzsika, hiszen a csapat kedvence előtt tisztelegve Quentin Tarantino jellegzetes filmzenéiből állította össze repertoárját. A több tagcserét is megélt formáció már több alkalommal is járt Magyarországon felléptek többek között a 2002-es Sziget fesztiválon, valamint néhány évvel később a Petőfi csarnokban is játszottak már. Hatalmas bulival pörgették fel magukat és a közönséget is. Valódi buli zenekar.

Majd ismét némi pihenő és negyed órás szünet alatt a tömeg szinte végig az énekesnő nevét skandálta és óriási ovációval fogadták színpadra lépésének pillanatát ami kilenc óra körül volt. Nem látványos show-val készült inkább a valódi zenéé volt a főszerep és szinte az első másodperctől kacérkodott a közönséggel és a kamerákkal a tőle már megszokott stílusban.

Fantasztikus jelenség volt a színpadon, eljátszotta „best of” jelleggel nagy slágereit és természetesen a legújabb sláger, a Stupid Girl sem maradhatott ki a programból, bár igaz, a Get The Party Started (indulhat a buli) c. számát a végére hagyta. Mint a sajtótájékoztatóján kiderült most a koncert utáni Pesti éjszakai mulatozás elmaradt, mivel a koncert után már indult is haza, de leszögezhetjük meghódította a magyar közönséget. A koncert a ráadással együtt kb. 22.20-ig tartott majd egy negyedórás tűzijáték zárta a jubileumi, tizedik Kapcsolat koncertet.

Az új felállású színpad (megfordítva a korábbi években megszokotthoz képest) megosztotta a véleményeket, tény, hogy a tömeg kb. egyharmada semmit sem láthatott a buliból a Hősök teréről, csak a kivetítőkön kísérhette végig az eseményeket, a hangtechnikára viszont nem lehetett panasz, szerintem most nagyon jól szólt még a leghátsó sorokban is.

Természetesen köszönet illeti azon cégeket akik immáron tizedik éve milliókat áldoznak nyereségükből, hogy megajándékozzák a magyar közönséget évről évre fantasztikus és ingyenes megabulikkal. Hiszen, ha különálló koncertet adtak volna az elmúlt tíz évben fellépő sztárok, csak súlyos tízezrekért válhattunk volna rá jegyeket. Reméljük, ez a tendencia folytatódik és még nagyon sok sztárt láthatunk vendégül a Kapcsolat koncerteken és mi is beszámolhatunk ezekről a bulikról.

Jó lenne, ha megírnátok ki, hogy látta a bulit a tömegből és mi a véleményetek a koncertről!

-BK-

[2006.06.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még