2024. július 15. | hétfő | Henrik, Roland nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
MusicalPlusz 5
Kapcsolatok
Mészáros Árpád Zsolt
Bardóczy Attila
Kamarás Máté
Mester Tamás
Siménfalvy Ágota
Földes Tamás
Náray Erika
Musical Plussz
Musical
Kapcsolódó események
MusicalPlusz 5
[2006. június 18.
vasárnap 14:00]

Fergeteges hangulattól izzottak a Guttenberg falai

A most ötödjére megrendezésre kerülő Musical Pluszból ezúttal sem hiányzott semmi, ami megalapozza a sikert. Bardóczy Attila, Mester Tamás, Mészáros Árpád Zsolt, Kamarás Máté, Földes Tamás, Náray Erika és Siménfalvy Ágota közreműködésével remek kis produkciónak lehettünk tanúi, de ehhez hozzájárultak a Gold Musical Tánccsoport növendékei is, és nekik is hála, lendületesen indult a műsor.

A rengeteg elhangzott dal közül nem is tudnám kiválasztani, melyik esett a legjobban, sikerült válogatott kedvenceimmel meglepniük a fellépőknek. De ezzel valószínűleg nem voltam egyedül. Kamarás Máté sajátos stílusban előadott német-magyar-magyar-német Haláltánca, angol nyelven íródott saját száma kápráztató volt.

Mészáros Árpád Zsolt Vidd haza (Nyomorultak), és Sohaország (Pán Péter) produkciója is kivívta az elismerést- megérdemelten. Siménfalvy Ágota a Momentánnal kápráztatott – szeretjük a dalt tőle, ha már magát a darabot (Sweet Charity) nem láthatjuk jelenleg. Náray Erika, mint Erik Naray (ejtsd: Naré) parádézott és We Will Rock You-t, illetve Lehetsz királyt prezentált nekünk: bajusszal. Bardóczy Attila kis időre visszabújt Molina bőrébe, és Varázsolt (Pókasszony csókja), majd gyors jelmezcserével Ferenc Józseffé változott, az öreggé, és Náray Erikával előadták a Mint két gályát (Elisabeth).

Az délután egyik csúcspontja azonban mindenképpen Mester Tamás két saját dala volt, ezeket a közönség állva tombolta végig, a színpad elejéhez tömörülve. Földes Tamás saját, illetve Siménfalvy Ágota lemezére írt száma, majd kettőjük duettje, a Csak az évek (Anna Karenina) is nagy sikert arattak.

Kissé furcsa felállásban, de elhangzott a Ma nagyot nőtt az árnyék is: a két Halál énekelte (Mester Tamás és Kamarás Máté), ám Máté ezúttal kénytelen volt kibújni jól bevált szerepéből, ő énekelte Rudolfot. Megjegyzem: kifejezetten jól, annak ellenére, hogy némi segítségre volt szüksége a szöveg terén (puska).

Fináléként a Kiss hangzott el, ennél választhattak volna jobbat is, de akárcsak Kamarás Máté Robbie Williams dalát, ezt is elnéztük, elvégre nagyon jól szórakoztunk mindvégig (ehhez nagyban hozzájárult Földes Tamás és Mészáros Árpád Zsolt duettje is a Little Shop of Horrors-ból, mellyel megedzették a rekeszizmainkat).

Reméljük, a következő Plusz is hasonlóan jól sikerül, esetleg még jobban, már ha ez lehetséges, hiszen – főleg ezzel a legutóbbival – már a legszínvonalasabb musical-rendezvények sorába emelkedett.

- Sík Bernadett -

[2006.06.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nyolc év után tért vissza Budapestre a Plavi Orkestar
2016 februárja után második alkalommal...

Megnéztük Rod Stewart budapesti fellépését
2024. június 22-én telt házas koncertet adott Rod...

Sting újra Budapesten lépett fel, de a "mesterkurzus" elmaradt
Yungblud felrobbantotta a Parkot
Megnéztük a Total Dance Cabrio fesztivált a Budapest Parkban - képekkel
Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
beszámolók még