2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kamarás Máté
 

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Kamarás Máté: Fontos az összetartás
Musical Plusz - A tavasz jegyében, nyerj belépőt
MÁZS és Kamarás Máté fergeteges bulija a Kaméleonban - beszámoló
Egy má(Z)s vasárnap, rajongói szemmel
Júniustól ismét Budapesten báloznak a Vámpírok?
     
 
Kamarás Máté
Születés dátum: 1976. szeptember 21.
Web: http://kamarasmate.freeweb.hu/
 
     

Kamarás Máté

1976. szeptember 21-én, Miskolcon született.

1994. februárjában kezdődött el színészi pályafutása, amikor is a miskolci Herman Ottó Gimnázium diákszínpadán Renét játszotta a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című darabban.

1995. februárja ismét diákszínpadi szerepet tartogatott a fiatalember számára, ugyanis megkapta Jean Valjean szerepét a Nyomorultak című előadásban. Még ez év tavaszán, mint Toldi Mária tanítványa a Jézus Krisztus Szupersztárban is fellépett, méghozzá Pilátus alakját formálta meg.
Ősszel a Rock Színház Sakk-előadásában az orosz delegátus tagját játszotta.

1996. tavaszán a Thália Színházban Nicket szerepét osztották rá, a Fame című musicalben. Nyáron több szabadtéri előadásban is szerepelt, úgy mint a Bakáts téren, ahol Pétert alakította az Utazásban, majd a diósgyőri várban a Barbárokban Elke alakját hívta életre.Ősszel elkezdte tanulmányit a Színház- és Filmművészeti Főiskolát és elindult a Ki mit tud? elnevezésű, nagy népszerűségnek örvendő vetélkedőn is.

1997. tavaszán ösztöndíjat kapott Londonba, mégpedig az Elmhurst Musical Schoolba. Ősztől új nagy feladatot kapott az élettől, ugyanis tenorszólót énekelt a bécsi Vámpírok báljában, ahol Roman Polanski irányítása alatt dolgozott. Ebben a darabbban egészen 2000. január 15-ig játszott.

1998-ban Zell am See-ban, a nyári szabadtéri előadásokon szerepelt egy musical-válogatásban, amelynek a Rock it! Címet adták. Ez év januárjától egészen1999 tavaszáig játszott az Fővárosi Operett Színházban színpadra kerülő az Elisabeth-ben, ahol a Halál szerepét formálta meg.

1999. a Szegedi Szabadtéri Játékokon is látható volt a tehetséges színész, amikor is az Attila, Isten kardja című rockoperában Csabaként tűnt fel.
Ősszel új szerepet szántak neki a Vámpírok báljában: Herbert alakját hívta életre egészen az utolsó előadásig, amely 2000. január 15-én volt.

2000. február 4-től Norvégiában szerepelt, az amerikai szerepét énekelte a Sakk című előadásban. Áprilistól a Miskolci Nemzeti Színházban játszotta a Halált az Elisabeth-ben. Augusztus elején ismét a Szegedi Szabadtéri Játékokon volt látható és hallható, ugyanis Tonyt alakította a West Side Story című musicalban. Szeptember 9–e és november 28-a között Amadeus Mozart szerepében tűnt fel a Falco című cybershow-ban. Ekkor alakult meg osztrák popzenekara Ohrrausch néven, amely egészen az aranylemez státusig jutott el.

2001. június 9-én újra Nicket játszotta a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Fame-ben. Ősszel indult a Webber Gála és a Fire of Dance Európa-turnéja, amelyen természetesen ő is részt vett. A miskolciak többször is láthatták a Rónai Művelődési Házban szervezett musical-esteken, továbbá gyakran fellépett a Vian Klubban rendezett funky-bulikon is. Ilyen alkalom volt például az is, amikor Máté 25. születésnapján ünnepelte.

2002. március 15-én neki ítélték oda a Halál szerepét a bécsi Elisabeth című előadásban. Amellyel járt Japánban is fellépni. 2007. júniusától a Vámpírok bálja című musicalban szerepelt.

[2007.07.22.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még