2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szentpéteri Csilla novemberben új lemezzel jelentkezik
Kapcsolatok
Szentpéteri Csilla
Kapcsolódó események
Szentpéteri Csilla nyilvános koncertfelvétel
[2006. július 12.
szerda 20:00]
Szentpéteri Csilla nyilvános koncertfelvétel
[2006. július 11.
kedd 20:00]

Belépőt nyertek Szentpéteri Csilla DVD-felvételére!

Hát igen, nem volt véletlen Szentpéteri Csilla közel fél éves hallgatása, mert ő csak akkor marad csendben, ha alkot és, ha igazán nagy dobásra készül. És most eljött az ideje, hogy felfedje a titkot. Egyszeri, megismételhetetlen eseményre invitálja rajongóit és a kíváncsiakat a TV2 stúdiójába, ahol élete első, nagyszabású DVD koncertfilm forgatása - július 11-12. este 8 órakor - lesz 2 napon keresztül. Ez a DVD Csilla külföldi koncertjeinek, és júniusban, Koreában megjelent lemezeinek promócióját nagymértékben támogatja.

A mai DVD-k melléktermékei egy-egy koncertnek, ám Csilla esetében épp fordítva történik, itt elsődleges maga a forgatás. Csilla és zenekara eddig mindig kényelmes, hátradőlős színház- és koncerttermekben mutatkozott, de az ilyen jellegű felvételek soha nem tudták igazán visszaadni azt a hangulatot, amit ott átélt a néző. Ezért elhatározta, hogy a következő koncertjét egy tv stúdióba rendezi meg, ahol ideálisak a körülmények egy nagylélegzetű forgatásra, alkalmas mindarra, amit más helyszínen nem lehet megteremteni.

Ez a helyszín különösen alkalmas a fiatalabb közönség számára és a tv stúdiók világába való betekintésre, bár közönség fogadására csak korlátozott számban van lehetőség a díszletek és technikai eszközök elhelyezése miatt. Tekintettel a várhatóan nagy érdeklődésre, a koncertek két egymást követő estén hallhatóak.

Nagy a készülődés, gyakorlás, izgalom, várakozás

A TV2 stúdió modern, fiatalos, XXI.századi környezete kihat a produkció hangulatára is, hiszen a műsorban leginkább a pörgős, dinamikus számok hangoznak el. A DVD hanganyaga egyben „best of” lemezként is működik, hiszen az eddig megjelent albumok legsikeresebb műveit hallhatja a közönség újabb zenei ötletekkel színesítve, vendégművészek közreműködésével. Színes és változatos világ, olyan mintha hullámvasúton ülnénk, egyszer mennyország, máskor pokol.

Ebben a műfajban most először alkalmaznak olyan látványtechnikát, mely nagyméretű ledfalakra épül. Ezeken a felületeken előre megtervezett, a művek hangulatát és dinamikáját erősítő képsorok, izgalmas effektek jelennek meg különleges fénytechnikával ötvözve. Debütálnak Csilla új klipjei is, amit Tunézia turisták által ismeretlen vidékein forgattak.

Szóval, nagy a készülődés, próbák, gyakorlás, izgalom, várakozás. Szentpéteri Csilla a zenei élet egyik legszínesebb alakja, aki minden alkalommal magával ragadja és fogva tartja azon hallgatóit, akik szeretik az izgalmas, egyedi hangokat és akik igényes kikapcsolódásra, feltöltődésre vágynak. Aki hallotta egyszer játszani (tényleg játszik a hangszerrel) az állandó visszatérő lesz, mert olyan életöröm párosul hihetetlen szenvedéllyel, őszinte gondolatokkal, mely igazi egyéniségre vall.

Belépőt nyertek

Aki szeretne barátjával/barátnőjével ott lenni a nem mindennapi eseményen az mindenképpen küldjön jó választ a következő kérdésre:

Két belépők nyertek a július 11-ei koncertre:
Siklói Piroska
Kőfalvi Kálmán

Két belépők nyertek a július 12-ei koncertre:
Ipach Vendel
Sándor Elvira
 

 - bíró -

[2006.07.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még