2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Vendégünk volt a Kozmix - Képek a műsorból
A Kozmix holnapután is hallgatható
SZTÁRFÓRUM: beszélgess Lányi Lalával!
Megszületett Kozmix Lala első gyermeke!
Kozmix Lalának 600 függő kapcsolata van
Kapcsolódó Kiadványok
Kozmix: Holnapután
Kapcsolatok
Kozmix

Rendőrök várták a Kozmixot - exkluzív részletek Lányi Lala mindennapjaiból

Mózes-kosár vásárlás, autogram női mellre, ügyintézés és sok fellépés – röviden így lehet mostanában összefoglalni a Kozmix együttes énekesének napjait. Kíváncsiak voltunk, hogyan néz ki a sztár heti programja? Lala megengedte, hogy belekukkantsunk a naptárjába, mi pedig ezt részletesen megosztjuk veletek. Anyagunkból részletesen kiderül, hogyan telik a kispapa, énekes és vállalkozó élete. Egy biztos: nem unatkozik a zenész.

Június 14., szerda:

11.00: Kozmix programok egyeztetése különféle műsorirodákkal. E-mail-ek gyors átolvasása és megválaszolása. Később céges ügyek intézése, majd az első szusszanó jön, amit fincsi, kímélős ebéddel töltök ki.

15.00: Indulás a kórházba, meglátogatom a holnap 3 hetes kicsi fiamat és a páromat, aki egész nap vele van. Útközben egy nagyon fontos budapesti fellépés miatt az augusztus 26.-i szombati bulik gyors átszervezése következik. Közben értesítem Hozsót, hogy este 6-kor indulás Szegedre fellépni.

15.45: Végre a kórházba érek, ahol a kisfiam szuszmákolását figyelem karjaimban tartva Őt. Persze anyuci sem marad ki a szeretgetésből.

16.30: A párommal egy közeli üzletbe rohanunk, hogy megvegyük a babának a Mózes-kosarat. Szerencsére időben végzünk, így a fél 6-os etetésre visszaérünk, majd rohanás haza, hogy elkészüljek az esti fellépésre. Még útközben átszervezem az estét, 6 helyett fél 7-kor indulunk.

20.18: Megérkeztünk Szegedre. Sajnos szokás szerint én vezettem. Mindig így van, mert sok link sofőrünk volt, akik nem foglalkoztak a vezetés és az ivás egyidejűségének problémájával.

20.30: Pontos kezdés, közönség örül, Lala pörög. Plusz két ráadás a végén. Köszi Szeged, jó buli volt!

21.45: Az autogramok után máris rohanás haza. Útközben a modern technikának köszönhetően az autópályán vezetve e-mail-ekre válaszolgattam. Közben megállapítottuk sokadszor, hogy a vidéki rádiók sokkal épkézlábabb zenéket nyomnak, mint a "nagyok".

23.12: Végre itthon. Levelek olvasása és egy kis összpontosítás a holnapi napra, valamint elkezdem írni ezt a kis naplót...

Június 15., csütörtök:

00.19: Még utolsó pillantások a Depeche Mode könyvre és a nyelvkönyvekre – ma sem volt időm rájuk.

11.00: Most vettem rá magam hogy felkeljek, hisz ki kellett pihenni a tegnap esti fellépést : ) Kb. du. 2-ig céges leveleket irogattam, mert egy nagyobb munkát szeretnék megnyerni.

14.00: Fincsi hazai koszt elfogyasztása. Ma egy kis hamisított, diétás töltöttkáposzta-szerűséget ebédeltem.

14.30: Autómosás, közben néhány telefon a fellépések miatt. Ez legnagyobb nyűg, amit útálok, mikor valamilyen hivatalos céges dolgot kell intéznem és nem passzolhatom át a könyvelőmnek. Ismét így jártam, mivel nyaralni van. (Jó neki...) Szóval valami kötelező regisztráció miatt sok papírt kell kitöltenem, leadnom az adóhivatalnak.

15.30: Ismét bejöttem a kórházba a kis családomat szeretgetni. Ma 3 hetes a kisfiam Beni!!! Ennek örömére a jó hír, hogy az induló 1490 gr-ról 1880 gr-ra kerekedett. Már megint nem tudom megállni, hogy ne vegyem ki a kiságyból.

17.00: Találkozó a producerünkkel. Többféle lehetséges jövőképet ecsetelgetünk: a kozmix-szal illetve saját jövőmmel kapcsolatban. Gyorsan rájövök sok a terv, kevés az idő. Közben eddig titokban őrzött nagyszabású elképzeléseimbe beavattam, ami komoly tetszést váltott ki benne is. Bár elmondhatnám... : )))

18.00: A hangstúdiómat folyamatosan fejlesztem, ezért a tegnap megbeszélt adás-vételt megyek lebonyolítani. Nagyon gyorsan installálom az új kütyüt a stúdióba.

20.00: Királyság! Leugrottunk Velencére hekk-et enni. Itt minden évben eszünk egy jót, s mivel kivételesen este is jó idő van, ma mentünk. A menű: hekk, görög sali, sültkrumpli, koviubi, ketchup. Utána rövid séta a vízparton. Csináltam egy-két esetlen fotót is...

21.30: Ma van a "családi és lazítós nap", beugrottunk a moziba megnézni az "Eltakaritónő" című filmet. Nem volt rossz, de tipikus, morbidos angol-humor jellemzi.

Egészséges életmód, kései lefekvés kivételével

[2006.06.30.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még