2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
NÉZD MEG AZ INTERJÚT
Nyerj Stefano és Rita Cd-t!
Kapcsolódó cikkek
Olasz slágerek magyarra hangolva
Kapcsolódó Kiadványok
Stefano & Rita: Szivárvány
Kapcsolatok
Stefano & Rita
Legnépszerűbb csengőhangok

Örömet okozunk a közönségnek - Videointerjú a Stefano és Rita duóval

Szivárvány – ez a címe Stefano Favaro és Ambrus Rita nemrég megjelent új albumának. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő formációval többek mellett erről is beszélgettünk különleges anyagunkban.

Interjúnk első felét szöveges formátumban közöljük a Zene.hu-n, míg a második részét a Nyíregyházi Televízió Halló kívánságműsorának munkatársainak jóvoltából videóinterjúként tekinthetsz meg. A képes anyagban hétről-hétre Hajnal Gusztáv beszélget a vendégekkel, míg az interjú alatt a vendégek dalai szólnak, illetve feltűnik a zenészek aktuális videoklipjei is.

- Stefano, a neved az üzleti életben és - Talmácsi Gábor menedzsereként - a sportolók körében is ismert, sőt mostanában a zenében is egyre eredményesebb vagy. Melyik a fő profilod?

- Én elsősorban üzletember vagyok. Fő tevékenységként egy ruházati cég teendőit intézem. Korábban a sport és a zene egyaránt hobbi volt, ma már mindkettő munka lett. Ebben a pillanatban a zene picit jobban foglalkoztat, hiszen most jelent meg az új lemezünk, de továbbra is Talmácsi Gábor mellett állok, és keményen dolgozunk a sikerért.

Nézd meg  videóinterjút! Klikk a képre!
 Nyerj Stefano és Rita CD-t!
- A kőkemény üzleti világ mellett a zene igazi kikapcsolódást jelent. Csak ezért csinálod?
- Nem. Sokan a casinoban vagy utazással töltik a szabadidejüket, nekem a zene jelenti a kikapcsolódást, de természetesen az üzlet is benne van. A mostani kiadványunk producerei is mi vagyunk, ami sokkal nagyobb feladat, mint korábban, amikor csak felénekeltük, a kész anyagot bevittük a kiadóhoz és ők csináltak mindent.

- Az első albumotok 2005-ben jelent meg Mindörökké címmel. Ekkor azt nyilatkoztad: „Nem tervezem a folytatást, de nincs ellenemre”. Tehát sikeres volt a munkátok?
- Igen. A bemutatkozó albumunk mögé nem tettünk komoly promóciót, mégis ötezer darabot adtunk el. Ez nagy eredmény volt, hisz ez azt jelenti, hogy van több ezer ember, aki szeret minket. Az élő koncertek elindulásával ezt személyesen is tapasztaltuk, ekkor úgy döntöttünk, hogy folytatjuk.

- Dalaikon belül szokatlan módon olaszul és magyarul is felcsendülnek a dalszövegek. Nem tudtatokra egyességre jutni ez ügyben?

- Nem, szó sincs erről. Az egész projekt arról szól, hogy olasz-magyar duett lemez, ami eddig még Magyarországon nem volt. Mi ezt bevállaltuk. A magyar dalszövegeket én írom, Stefano teszi hozzá az olasz részt.

- Mi a zenei siker számotokra?
- Nekünk az a siker, ha szeretik az emberek, amit csinálunk. Ez nem az eladott lemezekben mérhető, hanem abban, hogy a koncerteken örömet tudunk okozni a közönségnek a zenénkkel.

A duóról és az új albumról további részleteket tudhatsz meg videointerjúnkból, ami a Zeneletöltés rovatunkból érhetsz el.

- Bíró Zsolt -

[2006.08.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még