2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
George Michael: An Easier Affair
Kapcsolatok
George Michael

George Michael újdonsága október végére várható

George Michael közelgő, "25 Live Tour" elnevezésű, 47 állomásos koncertturnéját elképesztő lelkesedés övezi, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy mind a 600 ezer jegy elkelt a nagyszabású rendezvénysorozatra.

Ezzel egyidőben az énekes-dalszerző vadonatúj kislemeze, az "An Easier Affair" is a boltok polcaira került, és a rádiók és zenecsatornák is gyakran játsszák a felvételt.

A single-en egy bónusz track is helyet kapott, nevezetesen a "Brother Can You Spare a Dime", mely eredetileg az énekes "Songs from the Last Century" című albumán szerepelt. A dal új verzióját a Modenában rendezett Pavarotti-koncerten, egy különleges élő fellépés alkalmával rögzítették.

George Michael a brit popzenében királyi helyet foglal el azóta, hogy 1982-ben Wham! nevű együttesével betörtek a slágerlistákra. Több mint 20 éve szólóénekesként van jelen a zenei életben, és ezalatt óriási nemzetközi sikert ért el több mint 80 millió eladott lemezzel világszerte; köztük a "Faith" vagy a legutóbbi elismert album, a "Patience" dalaival. Ő az elmúlt két évtized legtöbbet játszott művésze a brit rádióállomásokon.

2006 szeptemberében a botrányairól is ismert popsztár megkezdi régóta - pontosan 15 éve - várt európai turnéját, amelynek koncertjeire a lelkes rajongók percek-órák alatt elkapkodták az összes jegyet.

A turné Barcelonában indul szeptember 25-én, és Londonban ér véget december 15-én. A látványos show állomásai között van Oslo, Rotterdam, Koppenhága, valamint számos nagy-britanniai helyszín (Glasgow, Birmingham, Dublin, Manchester, az Earls Court és a Wembley).

A koncertsorozat alapjául szolgáló új George Michael-album a "25" címet kapta, és hivatalos megjelenéséig a rajongóknak még 2006. október 30-ig várniuk kell. Az "An Easier Affair" után a második kimásolt kislemez egyébként a "This Is Not Real Love" című dal lesz, mely egy szerelmes duett George és a Sugababes angol lánycsapatból ismert szexi Mutya előadásában.

[2006.08.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még