2024. május 1. | szerda | MUNKA ÜNN.,Fülöp, Jakab nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Musicaltár(s) 3
Musicaltár(s) 4
Kapcsolatok
Peller Anna
Nagy Lóránt
Malek Andrea
Buch Tibor
Serbán Attila
Szegő Adrienn
Szemenyei János
Kapcsolódó események
MusicalTár(s) 3.
[2006. augusztus 25.
péntek 14:30]
MusicalTár(s) 4.
[2006. augusztus 25.
péntek 19:30]

Ókori nevezetességek a Musical Tár(s) körül

Kettébontsam a hármat és a négyet? Igazából felesleges lenne, ugyanis a délutáni műsor, akárcsak az esti is, nagyon egyben voltak. Sőt! Aki kihagyta az egyiket vagy a másikat, az sajnálhatja, mert a nap folyamán olykor igencsak megremegtek Marcus Aurelius termének falai a Corinthia Aquincum Hotelben, de még Hadrianus oszlopai is remegtek volna, ha éppen őcsászárságáról lett volna elnevezve a helység.

Mindkét gárda (délután: Peller Anna, Szegő Adrienn, Szemenyi János és Nagy Lóránt, este: Malek Andrea, Buch Tibor és Serbán Attila) istenigazából kitett magáért! Volt minden a palettán, de csak néhányat említek meg. Délután rivalizálástól is zengett a terem, Peller Anna és Szegő Adrienn előadásában (Démonológia, Rivalizáló duett), de volt, hogy a Fantom riogatta Christine-t (Szegő Adrienn és Nagy Lóránt), vagy leckét kaptunk a történelemből, méghozzá stílusosan az ókoriból (Sztárcsinálók: Történelmi lecke – Szemenyei János és Nagy Lóránt). Nem hiányozhatott a repertoárból egy egyéni stílusban előadott I feel Pretty sem, a West Side Storyból (Peller Anna), de volt Hair, Jekyll és Hyde, Evita és még sok egyéb csemege is.

Az esti fellépőknek sem kell szégyenkezniük, megdolgoztatták mind a füleket, mind a rekeszizmokat. Buch Tibi mókamester, Malek Andrea tüneményes kislány, de ennek ellenére is jól állt neki a Mein Herr (Kabaré) és a Sheldon Bloom is, akárcsak a Csillagok aranya németül a Mozart!-ból, vagy a Jekyll és Hyde-ból a duett, amit Serbán Attilával énekeltek. (It’s a Dangerous Game – ez a szám délután is elhangzott magyarul – Ördögi Tánc). Buch Tibor hozott nekünk La Manchát, Hotel Mentholt, és Fantomot; zenélt az éj a torkából, de énekelt a Nyomorultakból is (Vidd haza). Serbán Attila sem hazudtolta meg önmagát, We will rock you és We are the champions, Surprise, és egy Stevie Wonder-szám a Pinocchio című filmből - álomszép volt. Esti meglepetésként a Guttenberg Musical Csoport fiataljai léptek színpadra, jól felépített, lendületes műsorral és koreográfiákkal színesítve az amúgy is már ragyogó estét. Énekeltek nekünk többek között Hair-t, és Lehetsz királyt is.

Igazából a dupla-műsor végére már csak azon lepődtem meg, hogy a lépcsőfordulóban a falra kirakott ókori római domborműrészlet még a helyén volt. Ilyen műsorban ugyanis még biztos nem volt része, még a gladiátorharcok idején sem. A lényeg azonban: a fellépők és a közönség is elégedetten távozhattak. Egyik fél azért, mert megkapta a megérdemelt tapsot, a másik pedig azért, mert jóleső érzéssel csapkodta vörösre a tenyereit. Lesz még Tár(s), és én ott leszek!

- Sík Bernadett -

[2006.08.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még