2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Musical est a lajosmizsei művház színpadán
Újabb válogatás az AdjHangot társulatba
Adj hangot! – mindenkinek.
Kapcsolatok
Adj Hangot társulat
Kapcsolódó események
Adj hangot! meghallgatás
[2006. november 14.
kedd 16:00]

Indítsd el musicalénekesi karrieredet!

Újabb meghallgatás az Adj hangot! társulatba, újabb lehetőség a kiugrásra.

A musical rajongók körében mára már nem ismeretlen Vágó Bernadett neve. Azt viszont kevesen tudják, hogy ő is az Adj hangot! amatőr társulat oszlopos tagja volt hajdanán (két éve), és még ma is tartja a kapcsolatot Stróbel Zsuzsanna csapatával. Énekeseik között többen kiugró sikereket értek el szereplőválogatásokon, meghallgatásokon, felvételiken. Többen főszerepet játszanak, illetve erre ajánlatot kaptak vezető budapesti zenés színházakban. Legfrisebb híreink szerint pedig a társulat egy másik tagja is főszerepet kapott az egyik jövőre bemutatandó nagyprodukcióban, de erről majd ha kezdődnek a próbák…

Immár a harmadik meghallgatás lesz idén november 14-én a soroksári Táncsics művelődési házban, melyen a januári gála szereplőinek eldöntése lesz a fő napirendi pont. Az előző meghallgatásokon az értő és rendkívül kritikus, ámde kegyetlenül őszinte zsűri majd 200 lelkes énekest hallgatott meg. Voltak köztük 8 évestől 70 évesig profi, éneklésből élők csakúgy, mint eddig az éneklést csak tanulgató, vagy esetleg kizárólag családi körben művelők is. Közülük több mint 60-an kaptak lehetőséget énektudásuk bemutatására az Adj hangot! társulat fellépésein klubokban és nagyobb koncerteken.

Az idei megmérettetésen a következő zsűrire lehet számítani: Galambos Attila (szövegíró, - fordító), Huszti István (bőgőművész, a Madách és az Operett színház zenei munkatársa), Kal Pintér Mihály (író), Pankotay Péter (színművész) és Stróbel Zsuzsanna (az Adj Hangot! vezetője)

Most itt az újabb lehetőség, hogy Te is bekerülj a csapatba. Ehhez végülis nem kell más mint jó énekhang, meg persze jelentkezni kell, hisz ma már senkinek nem repül a szájába a fellépés (vagy ilyesmi). Küldd el az Adj hangot! társulatnak életrajzodat, nomeg egy fényképet, hogy felismerjenek. Ne felejtsd el, hogy ahhoz, hogy igazán jól szólj, vidd magaddal a bemutatandó 2-3 dal zenei alapját, ha lehet CD-n.

Sőt ha nekünk is elküldöd életrajzodat meg fényképet magadról akkor egyből bekerülhetsz a Magyar Zenei Szaknévsorba, ahol folyamatosan frissítjük az adatokat, tehát karriered elejétől kezdve tudni fognak rólad a musicalipar potentátjai.

SirOesh

[2006.10.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még