2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
KÉRDEZD MALEK ADNREÁT!
Kapcsolatok
Back II Black (Back to Black)
Malek Andrea
Erdőhegyi Brigitta
Magyar Televízió

Ismét sztárparádé a televízióműsorban

Ezúttal sem fognak csalódni mindazok, akik a Magyar Televízió Krém című műsorát választják vasárnap esti szórakozásképpen. Ábel Anita és Rákóczi Ferenc vendégeként ezúttal is igazi nagyágyúk és érdekes személyiségek érkeznek a stúdióba.

Egy igazán mozgalmas és sokszínű zenekar csap először a húrokba, és adja elő a Te vagy az, akit a legjobban című dalát. Igen, természetesen a Back to Black zenekarról van szó, akik ezúttal is a tőlük megszokott lendülettel lakják be a stúdió színpadát és a beszélgetés helyszínéül szolgáló piros kanapét is.

A középiskolás éveiket idézi fel

Utánuk pedig ritkán látott, de annál kedvesebb vendégnek örülhetünk, a Krém meghívását elfogadta Malek Andrea, aki néhány hónapja új zenekarával koncertezik. Olvass bennem című slágere után elárulja, mi újság vele mostanában, hogy él két kisfiával Bécsben, mire készül a közeljövőben. A slágercsere következik ezután: Bebe a Nagy utazást veszi kölcsön, Andi pedig a Várj! című Back to Black slágert énekli, természetesen a zenekar kíséretében.

A kedvenc dalok választásában sem tagadják meg az előadók saját, jól megszokott stílusukat: Tom Jones-slágert választanak Bebéék, és egy szinte már legendássá vált női számot, Webber Sheldon Bloom-ját énekli el Malek Andi. Természetesen ezúttal is érkeznek vendégek a stúdióba: Malek Andinak például egyenesen középiskolás éveit idézi fel ez a látogatás, hiszen a bájos hegedűművész-énekesnő Illényi Katicával 14 éves koruk óta ismerik egymást, rengeteg közös mókát, emléket tudnak azonnal kacarászva elmesélni.

Elbűvölő vendég érkezik

Persze nem maradunk produkció nélkül sem, Katica ezúttal egy Charlie-nótát ad elő sajátos stílusában, mintegy ízelítőként az éppen most megjelent koncertalbumáról. A Back to Black-hez is hasonlóan elbűvölő vendég érkezik, Erdőhegyi Brigitta személyében. A fiatal és rendkívül csinos énekesnőt talán első ízben Sophia Loren fiának budapesti esküvőjének alkalmából ismerte meg a nagyközönség, amikor is számos magyar előadó közül őt választotta a lagzira az olasz násznép. Azóta énekelt már Mihail Gorbacsov 75. születésnapján, hírbe hozták egy legendás magyar televíziós játékmesterrel, és végül, de nem utolsósorban elkészült az első önálló albuma, amelyről el is énekel egy remek nótát.

A hangulatos és gazdag kínálatú műsort egy fergeteges finálé zárja, és persze az a remény, amellyel Anita és Feri búcsúznak, lesz Krém jövő vasárnap is, tele sztárokkal és slágerekkel, és remélhetőleg ismét édes lesz mindenkinek!

- Freund Judit -  

[2006.11.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még