2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Musical est a lajosmizsei művház színpadán
Adj hangot! – mindenkinek.
Képgalériák
Adj hangot! válogatás 2006
Kapcsolatok
Adj Hangot társulat
Legnépszerűbb csengőhangok

Ismét többek a musicalkarrier elején

Az Adj hangot! társulat rendes évi meghallgatásán többször is felhangzott a “Te eddig hol jártál???” elismerő kérdés.

Pedig jóval kevesebben jelentkeztek mint az elmúlt években. Viszont így több idő jutott az egyes jelentkezők stílusának, tudásának, tehetségének méltatására, illetve ezen tulajdonságok hiányának felemlegetésére.

Mindezt pedig tette a szakértő zsűri eléggé kegyetlenül és szókimondóan. Ugyanakkor mindig olyan tanácsokat adtak, hogy ha az illető nem megsértődve állt a dologhoz akkor sokat tanulhatott belőle, megérthette, hogy merre tovább, illetve, hogy esetleg nem kéne ezt erőltetni.

Galambos Attila szövegíró most először volt tagja az Adj hangot! társulat válogatózsűrijének: “Furcsa érzés volt részt venni. Nagyon nagy felelősség emberekről véleményt mondani, mert ez valószínűleg kihat az egész életükre.”

A jelentkezők – és kísérőik – között ismét feltűnt mindenféle típus: a karaoken edzett(?) emberke aki most józanul is bemutatta hogy miket tud vagy nem; az anyuka aki 8-10 éves kislányának próbálja karrierjét elindítani, az apuka aki csak anyuci unszolására jött el, és amikor meghallotta a kendőzetlen véleményeket, felháborodottan akarta elhagyni a helyszínt, anyuka rángatta vissza...

- Idén kevesebben jöttek mint az elmúlt években. Hogy mi a magyarázata, azt igazán nem tudom. Relatíve több fiú volt, de most nem ütötték meg azt a színvonalat, amit mi vártunk. Valahogy a lányok is egy kicsit hígultak. Volt jó, és nagyon nagyon sok volt a tucat. Hasznos volt a mai nap. Aminek igazán örültem, hogy volt olyan kislány aki visszajött másodszorra és hatalmasat fejlődött az elmúlt év alatt. Természetesen díjaztuk is nála a dolgot. A végeredmény mégiscsak az, hogy gyengébb volt mint az egy évvel ezelőtti. – mondta el véleményét Huszti István, aki már rutinos meghallgató a társulatnál.

Stróbel Zsuzsa, a kezdeményezés anyja is elmondta lapunknak, hogy bár kevesebben jöttek el mint tavaly, és jobban szegmentálódott a társaság, még mindig bőven van annyi jelentkező ami a társulat további fejlődését jelenti és egy fantasztikus januári gálát ígér.

Akik végülis bejutottak, azaz fellépési lehetőséget kapnak a januári Adj hangot! musicalgálán: Bokor Marianna, Bunyevácz Kata, Dobrányi Máté, Dybas Vivien, Foky Szilvia, Hoffman Richárd, Kásás Anita, Kocsis Dénes, Kristóf Dániel, Maka Gyula, Márton Ádám, Pekarik Katica, Stadler Zsanett, Szabados Attila, Vanya Róbert, Veréb Tamás.

Számukra most kezdődnek a próbák, hogy a gálán felhívják magukra a zenei producerek figyelmét és néhány év múlva komoly szerepet kapjanak valamely országos musicalprodukcióban - mint ahogy erre már több példa is van, említsük csak Vágó Bernadettet vagy Stróbel Dórát…

SirOesh

[2006.11.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még