2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Jackson átverte rajongóit
Jacko Japánban sem fog élőben énekelni
Kapcsolatok
Michael Jackson

Mi történt valójában? - Jacko átverte rajongóit?

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Michael Jackson november 15-én résztvett a londoni "World Music Awards"-on (WMA). Erről az egyik külföldi lapban negatív cikk jelent meg, amely információit lapunk tegnap közölte „Jackson átverte rajongóit címmel”. Lapunk megfelelő információk hiányában képtelen arról dönteni, hogy Michael Jackson átverte-e a rajongói vagy sem. Ezért csupán közli a "másik fél" álláspontját.

Tegnap az MTV-nek interjút adott Melissa Corken, a WMA alapítója, amiben a következőket nyilatkozta: "Gyerünk, tisztázzuk a dolgokat: Michael eredetileg egy díjat jött átvenni, nem fellépni. Ugyanis még nincs kész az új albuma. A sajtó kezdte el azt terjeszteni, hogy előadja a 'Thriller"-t. Pedig soha nem volt szó arról, hogy előadná ezt. Ez mindig is egy tisztelgésnek volt tervezve Chris Browntól Michael felé.

Michaelt nyomasztotta ez a pletyka, azt mondta, hogy a 'Thriller'-t nem tudja megcsinálni ennyi idő alatt, mert már vagy 10 éve nem adta elő. Nem volt készen ekkora fellépésre, de valamivel többet akart tenni, mint egyszerűen csak átvenni egy díjat. Úgy döntött, hogy előad valamennyit a 'We Are The World'-ből."

A díjalapító szerint egy újságírói kitaláció volt az, hogy Jackson a "Thriller"-t adja majd elő, és a saját hazugságán felháborodva támadta késöbb a sztárt. Jackson egyébként a fellépés előtti napokban az amerikai "Access Hollywood" című TV műsornak is megerősítette, hogy a "We Are The World"-öt adja majd elő.

Nem fügyülték ki Jackot

"Kétszer lépett fel a WMA-n, de ez sokkal hatalmasabb volt. Soha nem éreztem annyi energiát, mint akkor. Ez egyszerűen csodálatos volt. Több mint 10.000 ember jött össze a világ minden tájáról, hogy lássa őt."- folytatta Corken. A sztár fellépéséről több száz videó felvétel készült, és egyetlen felvételen sem hallható vagy látható az, hogy bárki is kifütyülte volna őt. Éppen ellenkezőleg! A helyszínen tartózkodók szerint is éppen hogy minden más sztárt kifütyült a közönség csak a pop királyát nem.

Az újságíró egy másik állítása szerint a rajongók visszakövetelték a pénzüket csalódottságukban. Azonban ez is álhírnek bizonyult, mivel Julius Just, a WMA hivatalos szóvivője bejelentette, hogy egyetlen panasz vagy követelés sem érkezett hozzájuk.

- Bíró Zsolt (michaeljackson.hu fordítása alapján) -

[2006.11.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még