2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kilépett az egyik főszereplő
Kapcsolatok
Mester Tamás
Széles Izabella
Genius Production
Kapcsolódó események
Casanova Night Musical Nemzetközi Premier
[2007. szeptember 4.
kedd 20:00]
Casanova Night Musical Nemzetközi Premier
[2007. szeptember 3.
hétfő 20:00]
Casanova Night Musical Premier
[2007. szeptember 2.
vasárnap 20:00]
Casanova Night Musical Premier
[2007. szeptember 1.
szombat 20:00]

Megvan az új Casanova - a megasztáros is beszáll

Heteken át tartó szereplőválogatáson a Casanova Night Musical alkotói megtalálták az újabb Casanovát, Mester Tamást. A Megasztárból ismert Széles Izabellát is kiválasztották, így ő is csatlakozott a produkcióhoz.

Casanova két szereposztása most már biztos: Mester Tamás és Kovács Áron felváltva alakítja majd a sármőrt.

- Ahogy elolvastam a szövegkönyvet és ahogy meggyőződtem róla, hogy milyen monumentális show-ról van szó, már nem is volt kérdés, hogy elvállaljam-e. A legkomolyabb érv pedig a darab mellett az volt, hogy csak három előadásról van szó és nem folyamatos színházi szerepről. Ha minden nap el kell játszani ugyanazt a szerepet, az már nem olyan kihívás, így viszont egy, két esetleg három alkalom nem színházban, hanem az Arénában, már teljesen más megvilágításba helyezi a produkciót - mondta mesterien Mester, aki szerint nem elhanyagolandó az sem, hogy angolul is énekelhetek majd.

- A ruhában ugyan egyelőre kicsit még furcsán érzem magam, hiszen én az a srác vagyok, aki fekete pólóban kel, fekszik és alszik, de lehet, hogy ha akkoriban éltem volna, akkor kifejezetten szerettem volna ezt a viseletet.” – mondta Mester Tamás, akinek új lemeze a napokban aranyozódott be és gőzerővel készül a decemberi nagykoncertjére, melyet a Körcsarnokban rendeznek meg.

Sikerrel szerepeltem

A Megasztárból ismert Széles Izabella is csatlakozott a produkcióhoz. Charpillon/Bettina szerepében láthatjuk majd az egzotikus szépségű hölgyet. Izgalmas feladata van, hiszen két ellentétes karaktert kell egyszerre alakítania. Bettina az Őrangyal által életre keltett illúziót, Casanova gyerekkori szerelmét testesíti meg. Miután azonban apja közéjük áll, megszökik Casanova után, de őt mindig más nő karjában látja harsányan habzsolni az életet. Így válik bánatában könnyvérű utcalánnyá, Charpillon-ná, aki sűrűn szedi áldozatait a nagyurak között. A lány mindkét szerepében apja minden próbálkozása ellenére mégiscsak Casanovát szereti, még akkor is, amikor már látja, hogy a férfi elérhetetlen számára…

- A Megasztár után egy elég nagy űr alakult ki az életemben így azonnal elkezdtünk dolgozni az új lemezemen. Ezen munkálatok közben kaptam a hírt, hogy a Casanova Night Musical-re castingot hirdettek, amin sikerrel szerepeltem, és felajánlották az egyik női szerepet, amire szinte gondolkodás nélkül igen mondtam. Nagyon szeretem a kihívásokat, a Megasztár után ez ismét egy nagyon izgalmas feladat, és egy teljesen más oldalamról mutatkozhatok be mindazoknak, akik szeretnek - árulta el az énekesnő.

Merőben komoly

-  A darabban különösen nagy szükség van egy merőben komoly színészi alakításra is, amelyhez hasonló már volt az életemben. Pont a TV2 tehetségkutatója előtt iratkoztam be Harsányi Gábor színi iskolájában, amit éppen a verseny miatt kellett félbe hagynom. De most a színpad iránt érzett vonzalmamat kiteljesíthetem.” – mondta Izabella, aki különleges szépségével próbálja meg elcsábítani Casanovát.

A négy hónapos felkészülés február elsején kezdődik, addig azonban bőven van még tennivaló. Több szereplőt már sikerrel kiválasztottak az alkotók, a casting azonban még nem zárult le, továbbra is keresnek szereplőket, táncosokat, és statisztákat a júniusi show-hoz.

Így többek között Lizyt, akit az első szereposztásban Schramek Andrea játszik, ő alakítja Casanova legvadabb szeretőjét. Fiatal úri lány, akitől azonban nem áll távol a vad hajlam. Igazi harcos domina. Annak, aki ezért a szerepért indul, azt is tudnia kell, hogy a színpadon vállalnia kell majd a félmeztelenséget.

Szemenyei János játssza az első szereposztásban a Kölyköt, Casanova legjobb barátját. Tettrekész, kíváncsi kamasz, karaktere folyamatosan alakul át mellékszereplőből egy másik főszereplővé.

Ide kapcsolódó hír, hogy Perjés Péter, a Night Musical producere nemrégiben tért haza Amerikából, ahol komoly tárgyalásokat fogytatott New Yorkban és Las Vegasban a produkció nemzetközi színpadra állításáról. A nagyjogok iránt érdeklődést mutat továbbá Velence, Bécs és Párizs is.

December 11-től már kaphatók jegyek a Casanova Night Musical-re!

A Casanova Night Musical világpremiere 2007. június 1-én kerül sor. A tér felét kihasználva, kolosszeum-szerűen felépített, 6000 férőhelyes nézőtérrel várják az érdeklődőket, akik így egészen egyedülálló módon élvezhetik majd az előadást.

Miután az albumot eddig több, mint ötvenezren letöltötték, Perjés Péter producer úgy döntött, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel két magyar nyelvű és egy angol nyelvű előadást tart. Ezek időpontja: 2007. június 1., 2., 4.

Jegyek pedig már kaphatók a 2007. június elsejei világpremierre a Papp László Budapest Sportarénába. További információk a www.casanovanightmusical.com honlapon, ahol a cd teljes zenei anyaga is letölthető.

[2006.12.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még