2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
KISS Forever Band a Wigwamban
Kapcsolatok
KISS Forever Band
Kapcsolódó események
Kiss Forever Band
[2006. december 29.
péntek 23:00]

Mindörökké KISS

Fergetegbuli keretében tartotta évzáró koncertjét itthon a KISS Forever Band a Wigwamban.

A zenekar sűrű évet zárt: Európa nagyon sok országában jártak, 70 koncertet adtak, pár százas közönségtől a többezresig. Ha mindezt olyan elánnal mint a mostanit akkor megérdemlik a pihenést. Mellesleg, de ez csak később derült, ki ez volt a zenekar 11 éves koncertje is, és már most bejelentették, hogy ha előbb nem is, de 2007 októberében mindenképpen számíthatunk egy jubileumi koncertre, szintén a Wigwamban.

Hisz itt is úgy csaptak a húrok közé, mintha az elmúl két hetet relaxmasszázzsal töltötték volna. A büféterület mintegy négytized másodperc alatt ürült ki, hiszen tudják akiknek tudniuk kell, hogy valami baromságra már akár az első pillanattól lehet számítani a bandától. De most inkább csak nyomták az ismertnél ismertebb KISS slágereket a nép meg tépett.

Azért igen, voltak látványelemek a zene feltuningolására, legyen az akár minitűzijáték a színpad elején, tűzfújás (ami után egy pillanatra meg is állt a társaság, mert mintha a színpad mögött nem sikerült volna elsőre eloltani a fáklyát, de sebaj…). Vagy akár művér folydogálás vagy stilizált gitárégetés-füstölés.

És persze a meglepetések sora. Hisz bár a zenekar nem szokott vendégfellépőket szerepeltetni, most mégis a Lovegun számot egy vendégénekes énekelhette. Ki más mint az idén alakult Lovegun együttes énekese, a szemtelenül fiatal Noa Rock. Noa - bár többünknek úgy tűnt - nem férfiasságát akarta kiemelni többször is éneklés közben, hanem mint utóbb kiderült, nemesebb részeit próbálta védeni az első sorban kocsányon lógó férfiszemek elől. Hogy miért? :) Inkább legyen rá büszke, mint ahogy a nézők között többször és többféleképpen elhangzott “na ezt a …. is más unja” beszólásokra is. Mindenesetre ez a szám jól sikerült, kíváncsian várom, hogy mikor találkozhatunk a Lovegun zenekarral a Wigwam színpadán. A koncert végén pedig, csak hogy ugráljak, karácsony alkalmából két lelkes segítőjük, két roadjuk segítségével énekelték az egyik ráadást.

Profi zenekarhoz méltóan szórakoztatták és vonták be a közönséget, hol egy szülinapost köszöntve, hol kölcsönkérve valakinek a napszemüvegét, aki ezután valószínűleg ugyanolyan ereklyének tartja majd ezt a szemüveget mint a használt és ledobott dobütőket elkapó és büszkén mutogató fiatalok.

Szóval nagyon jó estéje volt a közönségnek, olyan zenét, és olyan bulit kaptak a pénzükért amire talán nem is számítottak. Profi bandától átéléssel előadott ismert számok és show. Mi kell még?

SirOesh

[2006.12.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még