2024. május 5. | vasárnap | Györgyi nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Veszprémi Ünnepi Játékok - A multikultúra jegyében
Zenei utazás a műfaji sokszínűség jegyében
Az Éj Királynője - interjú Miklósa Erikával
Kapcsolatok
Miklósa Erika
Legnépszerűbb csengőhangok

Miklósa Erika színtelen hírmondója

Méltán lehet büszke a magyar zenebarát Miklósa Erikára, hiszen hangjával és tehetségével meghódította már az egész világot. A nagyszerű koloratúrszoprán énekesnő erejének, kitartásának és nem utolsó sorban, tehetségének köszönheti hírnevét. Idehaza és világszerte egyaránt telt ház előtt énekel. Csodás személyisége és énekesi kvalitása megkívánná a hozzá méltó, világszínvonalú honlapot, sajnos azonban ezt nélkülöznünk kell. Az oldalban nincs meg a kellő finomság és látványra sem nyújt kimagaslót. Színes karrierjének kissé színtelen és szűkszavú hírmodója a weboldal.

Az első találkozás, azt mondják, mindig nyomot hagy. Az azonban nem mindegy, hogy jót vagy rosszat. Esetünkben a csalódásnak jut az első hely. Főként azért, mert egy jó honlapnak minden képen tükröznie kell a tulajdonosának egyéniségét, mely ebben az esetben elmarad. Az oldalt nem keretezi kellően semmilyen elem, mely miatt elnagyoltnak tűnik. A címoldalon számos menüt és kezdésként a közelmúlt eseményeinek híreit találjuk.

Aktuális: Hírek és beszámolók világába enged betekintést, ahol a múltbéli események mellé rövid szöveg és ritkásan még kép is társul. A fekete háttérben kitűnően olvashatóak az információk. Szolid de funkcionális megoldás.

Névjegy: A menün belül külön fejezetet kaptak a tanulmányok és a kezdetek, melyek rövidek és majdhogynem képanyagtól mentesek. Már meg sem érdemes említenem, hogy az időrendi áttekintést illett volna évszámok szerint rendezni. Az viszont jó ötlet, hogy az énekesnő maga is megszólal, megoszt pár gondolatot az olvasóval. A kezdetek menüben már-már remény éled az ötletességre, hiszen 1989-től felöleli a kritikus írások sokaságát, megjelent cikkek tucatjait. Érzelmeket, szakmai kritikákat és nem ’arctalan’ véleményeket idézget.

Repertoár: Az énekesnő sokoldalúságát kiemelve, három almenüben keresgélhetjük meg az opera, a koncert vagy az egyházi darabok általa előadott remekeit. Száraz felsorolás, csak azokat vonzza, akik adatokra vadásznak. Márpedig én képeket és egyéb csemegéket is szívesen vettem volna.

Előadások: A magyar és nemzetközi fellépések közt bárki megtalálhatja, mikor hódolhat a zene szeretetének és Miklósa Erika csodás hangjának. Bár sajnos egyelőre a hazai közönségnek nincs jó hírem, mert csupán csak egy februári koncert árválkodik a sorban. Hogy mit hallhatunk és kik a vendégek, jobb, ha máshol keressük. Ide talán hely szűke miatt nem került fel?

Kapcsolat: Mi más is lehet legfőbb célja egy honlapnak, mint hogy a rajongók, koncertszervezők kapcsolatba léphessenek az oldal birtokosával. Egyszóval, ha már információ éhségre lettem kárhoztatva, abban legalább bíztam, hogy mint rajongó ki leszek szolgálva. De nem, nincs kivel beszélnem, se másik rajongó, koncertlátogató, sehol egy véleménynyilvánítás. Ugyan írhatok mailt sőt az ügynökök elérhetősége is adott, de ez kevéske. Egy-két ajándékkal kecsegtetnek, ha belépek a klubba, azonban az nem derül ki, hogyan kérhetem ki mások véleményét egy koncertről, oszthatom meg bárkivel az élményeimet a neten.

Multimédia: Képek több témában és két letöltési lehetőség vár ránk. A képekről írnék, mert azok mennyisége és milyensége teljességgel kielégítő és jó minőségű. Főleg a privát képeket szeretem, mert azokat máshol csak ritkán lehet elcsípni. A letöltéseket nekem nem sikerült megnyitnom, de lehet, hogy csupán csak nem volt szerencsém.

Sajtó: Uccu neki hadd olvassam a lapokban megjelent írások tucatjait, gondoltam én naivan. Csalódásomra egyetlen egy cikket tudtam elolvasni, melyet nem tudni pontosan ki írt és melyik lapnak. Kár! Van pár sajtófotó is, melyek szépek, kedvesek és mosolygósak.

Shop: Ez a legjobb menüpont, mert képes, informatív és legalább szóba kerülnek a művésznő kiadványai. Máshol nem találni csecsebecséket, ereklyéket de még csak a kiadványokra sem leltem egyéb utalást.

A kétnyelvű oldal mindenképpen csalódás számomra, mert sokkal többet vártam valakitől, akinek neve hallatán világszerte megdobban a zenebarátok szíve. Színeket, melyek Az Éj királynőjére emlékeztetnek, képeket, melyek feldobják a fekete fehér információkat. Lehetne naprakészebb és életvidámabb. Remélem hamarosan valami újat és élénkebbet kapunk a weboldaltól.

mori

[2007.01.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még