2024. június 26. | szerda | János, Pál nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolatok
Kölcsey Ferenc Megyei-Városi Művelődési Központ
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Születésnapi operagála
[2007. február 22.
csütörtök 19:30]
Szülinapi mesenap
[2007. február 25.
vasárnap 16:00]
Táncoslábú farsang
[2007. február 23.
péntek 19:30]

Egyéves a Kölcsey Központ - zenés gálaesttel ünnepel

Egyéves születésnapot ünnepel a Kölcsey Központ: a Himnusz költőjének egykori háza helyén álló épület, Kelet-Magyarország legnagyobb és legmodernebb konferencia-központja 2006 februárjától áll nyitva a látogatók előtt.

A város szívében található épület mind a szakmai, mind a kulturális rendezvények tekintetében bizonyított. A közönség is megkedvelte a Kölcsey Központot, szívesen látogatják a rendezvényeket, a szakmai-technikai hátteret pedig nem egy fellépő világsztár dicsérte már.

Egy év alatt több mint 260 rendezvényt tartottak a Kölcsey Központban, amely több mint 153 ezer látogatót vonzott. A rendezvények közül a konferenciák voltak többségben, ezeket a koncertek, az egyéb kulturális programok, a céges rendezvények, majd a kiállítások, fogadások, study tourok és esküvők követik a sorban.

Egy év alatt olyan sztárok fordultak meg a Kölcsey Központban, mint Jan Garbarek, Chick Corea, Schiff András, Rost Andrea, Bogányi Gergely, Szakcsi Lakatos Béla, Palya Bea, Lajkó Félix, Vámos Miklós, Halász Judit, Bozsik Yvette, Varnus Xavér, Koncz Zsuzsa vagy Érdi Tamás. A Kiállítóterem és a földszinti előcsarnok olyan kiállításokat fogadott be, mint a Szépművészeti Múzeum vándorkiállítása, Kass János, Szász Endre, Bényi Árpád, Potyók Tamás kiállítása, a Sajtófotó 2005 vagy az MTI fotó.

Két nagyszabású programsorozat is kezdetét vette: sikert arattak a „Központban a nagyvilág” és a „Központban a gyerekek” rendezvényei.

Eddig több mint 100 konferenciának és szakmai rendezvénynek adott otthont a ház az orvosi konferenciáktól kezdve a műszaki vagy tudományos témájú rendezvényeken, fogadásokon, kiállításokon át a céges találkozókig és tréningekig. Volt köztük 120 fős, de olyan is akadt, amelyen 2000 ember gyűlt össze. Összesen több mint 25 ezren vettek részt szakmai rendezvényeken a Kölcsey Központban.

A Kölcsey Központot üzemeltető Főnix Rendezvényszervező Kht. február végén négynapos rendezvénnyel ünnepli a születésnapot. 22-én országos és európai hírű énekesek lépnek fel a Születésnapi operagálán, 23-án a Táncoslábú farsangon debreceni táncegyüttesek szerepelnek, 24-én Náray Tamás divatbemutatójában gyönyörködhetünk, 25-én pedig Szülinapi mesenapon szórakozhat az egész család.

- Főnix PR -

[2007.02.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.20.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
2024.06.11., a nap, amikor a Winger zenekar...

Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
Június 5-én adta Budapesten régóta várt és...

10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Tátott szájjal az Esti Kornélon
Őrületes Palaye Royale koncert a Barba Negrában
Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
beszámolók még