2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Szandi oldala
Kapcsolódó cikkek
Új Szandi-album és ami mögötte van
Szandi a pult mögött is bizonyított
Szandit kérték a nézők - a kívánság ma este teljesül
Kapcsolódó Kiadványok
Szandi: Best of Szandi - Remix 2006
Szandi: Szerelmes Szívek 2006
Szklenár Gabriella (Baby Gabi): Duett Album
Kapcsolatok
Szandi
Kapcsolódó események
Szandi
[2007. március 3.
szombat 16:00]

Szandi a neten - értékeljük a weboldalt

A Weboldal-nézegető rovatunkban először Szandi oldalának bemutatásával foglalkozunk. Mindenféle szempontok alapján megvizsgáljuk az énekesnő internetes oldalát és meg is mondjuk róla a véleményünket.

A csomagolás

A honlap első és legfontosabb jellemzője, a címe. A szandi.info könnyen megjegyezhető, igaz a .hu-s végződés lenne a legjobb, de azt már lefoglalták.
Az oldalon már első ránézésre látszik, hogy profi munka. Nem túl színes, nem túl bonyolult: a keret halvány-kék, az főmenük a megszokott helyen helyezkednek el. Mindegyik menüpont más hátteret és színt kapott, de ezek nem ütnek el a kerettől, melyen baloldalt a Szandi-logot, jobb oldalt pedig az elérhetőségeket találjuk.

Normálisan működik mindhárom népszerű böngészővel (IE, Opera, Mozilla). Betöltés után nem kezd el bömbölni a „Szerelmes Szívek”, ami mindenféle képen egy plusz pont a készítőknek. Az oldal - lévén, hogy Szandi inkább csak a magyar nyelvterületen ismert - nem váltható át angol nyelvűre. Ebben az esetben nem is lett volna célszerű, a magyar éppen elég.

A tartalom

A lapon elsőre a hírek (Home) jelennek meg és mivel nincsenek dátumozva, nehéz megítélni, hogy gyakran frissítik-e. Nem látható sehol se dátum, pedig hasznos feltüntetni legalább az utolsó frissítés idejét (a hírek megjelenési dátumai mellett). Archívum és rss csatorna sincs a honlaphoz. Az archívum szerintem alap, az rss pedig nem baj, ha van.

A Biográfia menüpont alatt találhatunk egy korszakokra osztott, tömör életrajzot. Nem sűrítették bele az énekesnő díjait, filmes és színházi szerepeit és külföldi szerepléseit: ezek külön megjelennek, ha ráhúzzuk az egeret pl. a „díjak” almenüre, ami a szöveg alatt jelenik meg.

A következő főmenüben (Diszkográfia) a lemezek kaptak helyet. Abban az estben, ha valakinek ennyi kiadott anyaga van, elég nehéz igényesen csoportosítani a lemezeket. A Szandi-oldalon úgy tűnik sikerült: négy kategóriába sorolták a kiadványokat (albumok, maxi-k, válogatás lemezek és külföldi megjelenések); ezeken belül mindegyik lemezről van egy kis infó is (itt már találhatunk dátumokat is :).

A Fotóalbum is jól megvalósított és igényesnek mondható: sok kép van fent, természetesen a már megszokott kategóriákba sorolva (családi, gyerekkori, fellépős, a hónap fotója...stb). A fellépés fotókra kattintva meglepően sok kép közül szemezgethetünk: az elmúlt fél év talán minden fellépéséről van itt egy-egy felvétel.

[2007.02.20.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még