2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
George Michael Budapesten is fellép
Kapcsolatok
Justin Timberlake
Avril Lavigne
Jennifer Lopez
The Fray
Good Charlotte
Within Temptation
P!nk (Pink)
John Legend
George Michael
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
George Michael európai stadion turné
[2007. május 23.
szerda 20:00]

Nemzetközi sikerek a Sony BMG-nél

A kiadó művészei a világ összes listáján előkelő helyen szerepelnek, a kiadót lemezek pedig nagyobbnál nagyobb sikereket érnek el, többen közülük a szomszédságunkban (Bécsben) lépnek fel, Kivéve George Michael-t, aki májusban a Népstadionban mutatja meg, hogy mit tud.

A kétszeres Grammy-díjas Justin Timberlake What Goes Around...Comes Around című dala 4 hét után a 2. legjátszottabb dal Európában, és három hete első a Billboard Hot 100-on. A dal 5. Angilában és 9 a német listákon. A vadonatúj, szexi videoklip már látható a hazai zenecsatornákon. 2007. június 4-én pedig Bécsbe látogat egy nagyszerű koncert keretében.

Avril Lavigne vadonatúj Girlfriend című dala már felkerült az európai rádiós listára, egy hét alatt a 204. helyről a 77. helyre ugrott fel. A tinipunk videoklipjét kiemelt kategóriában játssza a hazai zenetévé. Az új albumának a megjelenési időpontja április 16.

Jennifer Lopez várva várt spanyol nyelvű lemezének első slágere a tempós, dallamos Que Hiciste (Mit tettél?). A dal egy szerelmes nőről szól, aki képes továbblépni szerelmi csalódásán, akármilyen fájdalmas is az. Az új dal őrült tempóban lépked fel a különböző országok rádiós játszási listáján, jelenleg Top 30-ban van Olaszországban, Oroszországban, Görögországban és Spanyolországban. A Mahasz Editors’ Choice listáján pedig már a 13. Az énekesnő első spanyol nyelvű albuma március 26-án jelenik meg.

Amerika legújabb kedvence, a denveri The Fray zenekar How To Save A Life című dala már 11. az angol rádiós játszási listán, de több országban is előkelő helyet foglal el a slágerlistákon: az album top 5-ben van Ausztráliában, Új-Zélandon és Angliában is. Jelenleg a 26 legjátszottabb dal Európában a How To Save A Life.

2007. március 19-én kerül boltokba a Good Charlotte soron következő nagylemeze Good Morning Revival címmel. Az album megjelenést a Keep Your Hands Off My Girl című felvétel előzi meg, melynek klipje már látható a zenecsatornákon. A 8 millió eladott lemezzel büszkélkedő együttes új albumát merészebb hangzás, érettebb dalok jellemzik, illetve elmondható, hogy dance és rock ihletésű dalaikkal egy újabb hallgatói réteg felé is nyitnak. A várva várt megjelenés március 19-én lesz.

Az 1996-ban alakult holland gótikus rock csapat, a Within Temptation közel 1,5 millió lemezt és DVD-t adott el világszerte. A csapat 3. nagylemeze The Heart Of Everything címet kapta és a tagok elmondása szerint még dinamikusabb, energikusabb, mint az előző lemez. Az album első kislemeze, a What Have You Done. A csapat áprilisban (egészen pontosan elsején) koncertet ad, az osztrák fővárosban.

Pink Nobody Knows című dala már 34. az európai rádiós listán, koncert DVD-je április 16-án kerül a boltokba, Live From Wembley címmel.

A nemrég ismét Grammy-díjat nyert énekes, John Legend Save Room című dala már a 12. helyen szerepel a Mahasz Rádiós Top 40-es listáján.

George Michael-t pedig május 23-án várja a magyar közönség a Népstadionba.

-nagy-

[2007.03.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még