2024. május 8. | szerda | Mihály nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Honlapértékelő: Górcső alatt az Irigy Hónaljmirigy site-ja
Honlapértékelő: Feltárul a Back II Black web site-ja
Kapcsolatok
Roy és Ádám Trió

Honlapértékelő: Roy & Ádám ereklyéi a neten

Az új album kapcsán megnéztük a csapat honlapját.

A nagy visszatérések és a ropogósan friss albumok korát éljük, így nem csoda, hogy Roy & Ádám is kiadott egy duett lemezt. A Fullánkról bővebb infót a honalpon találhatunk, mely ugyan nem bővelkedik a frissítésekben, de azért számos érdekességgel kecsegtet.

A rajongók nagy örömére szolgál, hogy a honlapon könnyű kiigazodni és mindenki megtalálja azt, amiért ide tévedt. Egy kis infó, egy kis érdekesség, sőt a zenészek legféltettebb ereklyéit is behatóbban megismerhetjük. No, de menjünk szépen sorba, kivesézve a főmenü adta lehetőségeket.

Biográfia: Roy és Ádám saját szavaival meséli el karrierjük kezdi lépéseit, bepillantást engedve a magánéletükbe is. Sőt első közös zenekaruk a Tramps is helyet kapott az oldalon. Érdekes, de mindenképpen frissítésre ösztönözném a fiúkat. Jó lenne tudni, hogy 2001-óta merre visz az útjuk.

Diszkográfia: Meglepő, hogy a két zenész, az elmúlt években milyen sok lemezt készített, de vendég előadóként is számos albumon szerepel a nevük. Válogatások, paródiák és feldolgozások is készültek slágereikből. Ezek listáját rejti a menü, sőt az ígéretek szerint hamarosan a videó klipjeiket is letölthetik a kíváncsi zenerajongók.

Hírek: Itt aztán nem lehet panasz a frissességre, minden fontosabb hír azonnal napvilágot lát az oldalon. Csak azt sajnálom, hogy egy pletyka, vagy kedves történés sem kapott itt helyet. Kicsit átfedés van az interjúk menüvel, azonban ez a menü talán az egyik legszínesebb információs pont az oldalon.

Interjúk: Egy száraz felsorolás, ennyi az egész.

Koncertek: Roy & Ádám fellépéseit ismerteti, külön figyelve arra, hogy a koncert éppen hány perces lesz és milyen stílusú. Lehet 90 perces élő koncert zenekarral, de lehet akusztikus, fél órás show is kettejükkel. Apró figyelmesség, így mindenki könnyedén megtalálja a kedvére való eseményt.

Zenekar: A jelenlegi vagy volt tagokról olvashatunk rövid, de velős biográfiát. Jó, ha ismerjük azokat is, akiknek a neve nem szerepel a cikkekben, de a kellemes zenei élményt nekik is köszönhetjük a koncerteken, a lemezeken, bár egy kissé a háttérbe szorultak.

Fotók: Rengeteg kép utazásról, fellépésekről. Köztük olyanokkal, melyek csupasz valójában mutatják meg a fiúkat, no persze itt nem a meztelenségre kell gondolni!

Dalszövegek: Sajnos nem az összes, de tíz sláger legalább jelen van. A karaokés fellépések előtt érdemes átolvasni őket, így nem érheti szó a ház elejét.

Üzenőfal: Lépj be és beszélgess a zenekar rajongóival. Oszd meg bárkivel az infóidat vagy éppen kérd ki a véleményüket bármilyen zenei kérdésben. Szinte minden nap találkozhatsz hasonló zenei ízlésű felhasználókkal.

Linkek: Támogatókra mindig szükség van, itt megismerheted mindazon cégeket, akik így vagy úgy, de támogatták Roy & Ádám lemezeit.

Kérdezz!: No de kitől, ha senki sem felel? Az utolsó bejegyzés több mint két évvel ezelőtti. Nem hiszem, hogy a rajongóknak elment a kedve a kérdezéstől, inkább valami problémára gyanakszom...

Ereklyék: Az egyik kedvenc menüpontom. Jó érzés, hogy a fiúk megosztják velünk legféltettebb ereklyéiket, és azok beszerzésének titkait. Gitárok és díjak történeteit olvashatjuk képekkel illusztrálva.

Mondhatnám, hogy itt a vége fuss el véle, de nem eszik olyan forrón azt a bizonyos kását! A honlap összességében nem rossz, áttekinthető és érdekességekkel tűzdelt. A site nagy előnye, hogy személyes és barátságos. Azonban a fiúk sokkal érdekesebb személyiségek, a zenéjük sokkal kifinomultabb annál, mintsem egy Roy & Ádám rajongó beérné ennyivel. 

mori
 

[2005.06.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még