2024. május 8. | szerda | Mihály nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Irigy Hónaljmirigy

Honlapértékelő: Górcső alatt az Irigy Hónaljmirigy site-ja

Ezen a héten ráduplázunk a múltkori együttesre, már ami a létszámot illeti, mert mai választott zenekarunk nyolctagú, amiből már kitalálhattátok, ők az IRIGY HÓNALJMIRIGY.

Egy színvonalas, mozgóképes „gyors” ajánlóval köszönnek be a fiúk, mirigyhimnuszra komponálva bevonulásukat (s természetesen mirigybaba integet). Lássuk a részleteket:

Hírek: némi frissítés ráférne, ellenben színes, sokféle, amilyen maga a zenekar is. Igazi vegyes felvágott, sztorikról, tv felvételekről, tréfákról róluk vagy „áldozataikról” stílusosan, mirigyes hangvételű beszólásokkal.

Bulik: régi elavult infók (2004. okt.). Fiúk ébresztő!!! 2005. február van!

Galéria: Sokrétű anyag található benne, felbontva hét önálló rovatra, melyből sajna csalódás, három üres, maradék négy viszont annál felkészültebb.

  • Albumok: Lemezeik borítói találhatók itt, ráklikkelve teljes dalszöveglistát kapunk, melyeket olvasva, felidézhetjük a remek hangutánzó képességet és meghajolhatunk a magas nívójú szövegek előtt. Hiába Ők a zenei paródia nagymesterei. Aki nem hiszi, járjon utána.
  • Tv műsorok: ÜRES
  • Bulik: ÜRES – de miért???
  • Baromságok: ÜRES – de … ??? Áhhh…
  • Képek: Ez igen! Dömping a javából! Klipforgatásokról, tv felvételekről, turnékról, bulikról készült képek kavalkádja ez.
  • Poénos videók: Csak rögzített képet találtam. Miért nem mozog? Csak nekem nem mozog? Nektek mozog? (mármint a kép…) Bíbelődjetek vele Ti! Én feladtam!
  • Zenék: Röviden-tömören: öt nóta hallható az Első futam promóciós albumról. ( De hallható!!! )

Javasolj webcímet! Kérj kritikát!
A „honlapkritikusunk” szívesen veszi, ha megírjátok neki, melyik zenekar/zenész website-ról olvasnátok szívesen.  A javaslatokat a bizso@zene.hu címre „Kérek kritikát a kedvenc honlapomról” tárggyal várjuk. A legtöbb szavazatot „begyűjtő” site-ot a következő héten Csaba szemügyre veszi és megosztja véleményét a Zene.hu látogatóival.

Mirigy képek: A kezedet figyeld és nem csalás, csak ámítás: ugyanaz, mint a galériában (ha-ha-ha)

Életrajzok: Típuskérdések a fiúkhoz – válaszok a fiúktól, úgy mint életkor, magasság, kedvenc ez és az stb.

Diszkográfia: Láss csodát, vagy már láttál? Igen. Szintén a galériában (albumok rovat)

Daltőzsde: TOP 10 mirigy (licitálási lehetőség, ha regisztrált látogató vagy), erről a „regisztráció” menüpont bővebben informál.

Fórum: Rajongói fórum. Jó ötlet, de befulladt. Miért? Nem volt indíttatásom kinyomozni a kismilliónyi hozzászólásból. Egyébként is márt tavaly bezárt a Fórum Bazár.

Linkek: Ezt ne hagyjátok ki! Érdekes sokféle hasznos infókat tartalmazó weblap ajánlókkal találkozhatsz itt és hogy le ne késsd a csatlakozást akár még MÁV, BKV menetrend is rendelkezésedre áll.

Kapcsolatok: Nem infó és rajongói vonal, kizárólag szervezési ügyek (ügynökök is kíméljenek??) Nagyon hivatalos és csalódást okozott, hiszen itt sem kerülhetünk közel a fiúkhoz, bár a „kapcsolatok” címnek én is beugrottam.

Regisztráció: Regisztrálásod után szavazati jogot szerzel illetve … nyomozzatok.

SMS kvíz: Képüzik, oplogók, autogramlogók letöltésére fel!

Mirigy Shop: Megrendelhető a Mirigybaba és a Nyolc kan c. könyv limitált 1000 db-os „internetes” példánya (amíg a készlet tart). Sajnos nincs datálva, így próba-szerencse alapon rendelhettek.

Könnyed bár kissé levegős és felkészültségi szintjét tekintve rapszodikus, ugyanakkor a meglévő infókat látva igényes, színes, változatos honlapot hoztak össze a Mirigyek. Némely mappa azonban becsapós, mert ugyanazt rejti csak más néven, ezáltal csökkentve a kezdeti kecsegtetően bőséges kínálatot, bár még így is marad elég böngészni való. Hiányolom a „személyes” kapcsolatteremtés lehetőségét a zenekar tagjaival (tavaly volt élő chat lehetőség, talán idén is lesz). A Galérián belüli mappák némelyike üres és hiányos illetve nincs frissítve, úgyhogy picikét nemtörődöm, „Hónaljmirigy” szaga van néhány rovatnak. Ennek ellensúlyozásaként azonban ráklikkelhetünk a Kapcsolat rovatra, ahol jelezni lehet az olvasói, rajongói szemmel hibának, hiányosságnak vélt dolgokat. Ez hasznos, udvarias gesztus és kellemes önkritikára vall a honlap készítőitől.

Olvassátok hát és böngésszétek ezt a mindent egybevetve színvonalas, érdekes site-ot. Bátran véleményezzetek a Kapcsolat rovatba segítve a szerkesztőket, hogy egy rajongói szempontból minden igényt kielégítő, ápolt „Hónaljmirigyet” tudhassatok magatokénak.

Móczár Csaba

[2005.02.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még