2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Back II black
Kapcsolódó cikkek
Honlapértékelő: Górcső alatt az Irigy Hónaljmirigy site-ja
Back II Black az MTV-n! - Erdélyi visszatért
Kapcsolatok
Back II Black (Back to Black)

Honlapértékelő: Feltárul a Back II Black web site-ja

Új lemezzel jelentkezik szeptemberben a temperamentumos Back II Black zenekar, mely alkalomból górcső alá vettük internetes oldalukat.

Az öt fiú rajongótábora mostanság nélkülözésre volt kárhoztatva a hírek terén, ám a csapat új életre kelt és bizakodásra okot adó aktualitásokat olvashatunk site-jukon. Stúdió lemezt közel négy évvel ezelőtt adtak ki, így ideje lesz elkészíteni az ötödiket. A Tevagyazakitalegjobban! című dalhoz nemrégen még videó klipet is forgattak, melyről első kézből értesülhettek a www.blacktoblack.hu látogatói.

A belépés után, az oldalakon kalandozva akusztikusan csendülnek fel a zenekar számai, melyek kellemes aláfestéssel szolgálnak a böngészéshez. Az aktualitásokat keresni sem kell, hiszen azokat rendszeresen frissítve megtaláljuk a kezdő oldal alján. A menüpontok alatt további felfedezéseket tehet a kíváncsi zenebarát.

A kezdő oldalon található képen, a tagokra kattintva rövid önéletrajzokat találunk, sőt a zenészek mail címét is közzé tették. Bebéék nagy örömmel válaszolnak a rajongói levelekre, már ha akad rá idejük…

Albumok: a menüben prózaian, csak a megjelent lemezek és maxik legfontosabb információit találjuk meg. A borítón kívül nincs egy hozzáfűzés, vagy sztori sem az alkotás folyamatairól.

Dalszövegek: Itt aztán tényleg nincs cicoma, a dalokat lemezenként, egymást követően ömlesztették be. Nem lehet keresni, vagy csak egy dalt szövegét a képernyőre kérni.

Back To Black: A hagyományoktól ebben a menüben sem tér el a zenekar, hiszen itt is csak a zenekar csupasz történetét találjuk meg. Nincs fotó, színek, de frissnek sem mondható, hiszen 2003 után is történt ez-az a fiúkkal.

Koncertek: Ez egy nagyon fontos információs blokk, amiből mindig az aktuális fellépésekről és helyszínekről informálódhatunk. Történjen bármilyen változás itt várhatóan a helyes infókat találjuk meg. Csak azt nem értem, hogy a január után miért épp a november jön? Lemaradtam volta erről az újításról???

Partnereink: Nem hiszem, hogy sok zenebarátot érdekel az, hogy kik támogatják A Back II Black-et, de itt minderre fény derül.

Színpadrajz: Szeretnéd meghívni a csapatot egy házi koncertezésre? Nincs semmi akadálya, csak az itt olvasható feltételeket tudd maradéktalanul teljesíteni. Amennyiben ez meg van, máris szervezheted a hónap legütősebb élő zenés házibuliját!

B II B extrák: Kilenc különféle lehetőség közül szemezgethetünk a menüben. Találunk itt oplogót vagy csengőhangot, háttérképeket, de van két érdekes videó is. Az egyik a Szerelembomba című szám klipje, a másik pedig egy dokumentumfilm, mely csak német és angol nyelven élvezhető. Sajnálatos, hogy nem kapott már helyet a rengeteg érdekes felvétel, riport és még több klip.

Hírek: Három a magyar igazság, de itt nincs ráadás! A hírek 3-5 naponta frissülnek, bár a legtöbb csak pár sorból áll és nincs hozzájuk kép sem. Az interjúk alatt a zenekar tagjait faggatják egy-egy esemény kapcsán, a BIIB a neten elnevezésű almenüben pedig tucatnyi cikket találhatunk.

Képek: Vannak itt fotók a tagokról együtt és külön, koncerten és műteremben egyaránt. Azonban, mint már ezt korábban említettem, itt sem ártana frissíteni, hiszen a koncertek közt a legropogósabb is csak tavaly szilveszteri…

Vendégkönyv: Használjátok! A felmerülő kérdések és problémák miatt írjatok bártan, hiszen választ kaphattok bármire.

Összességében tekintve kicsit kiábrándító honlap. Azoknak, akik jól ismerik a B II B-et csak egy-két hírrel vagy aktualitással szolgálnak az oldalak, nem lehet venni, csere-berélni vagy akár számokba belehallgatni. Annak azonban, aki nem ismeri a csapatot, minden szükséges információ a birtokában áll majd, ha végig olvassa a menüket. Reméljük, hogy az új klip és az új lemez kapcsán a web oldalt sem hanyagolják el a fiúk és hamarosan sokszínűbb és érdekesebb lesz mint új korában.

mori

[2005.06.01.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
bizso 2005.06.01. 16:11 • [1]
Javasolj webcímet! Kérj kritikát!
A „honlapkritikusunk” szívesen veszi, ha megírjátok neki, melyik zenekar/zenész website-ról olvasnátok szívesen.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még