2024. május 6. | hétfő | Ivett, Frida nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Budaörsi Napok sok-sok zenével
Budaörsi Napok - kedden történt
Kapcsolatok
Anima Sound System
Riddim Colony
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Budaörsi Napok
[2007. március 26. - 30. ]

Budaörsi napok - szerda, kevesebb emberrel

A szokottnál kevesebb ember előtt játszottak tegnap a zenekarok: az Anima Sound System, a Riddim Colony, a Jazz Faces, a Funcadelic Beat Sessions, és az Extázis. A pangás annak volt köszönhető, hogy tegnap nyitott a Gólyavár, a régi Holdudvar helyén, a Múzeum krt. 5-ben (ahol az ELTE-BTK is található).

Feleannyian látogattak ki a szerda este Budaörsre, mint kedden, és a koncertek is felemásak voltak. A tavaly itt újraalakult Funkadelic Beat Sessions énekes-gitárosának folyamatosan problémái voltak az effektjével, 3 számonként gépészkedett valamit, amitől elég darabos, szaggatott lett a fellépésük, főleg, mert ezeket általában a számok közepén csinálta. Ez még mind nem lenne akkora probléma, ha nem csúszott volna be rengeteg hamis hang az éneklésébe.

A szomszéd színpadon ekkor már javában játszott az Extázis. Feldolgozásokat és saját számokat nyomtak, öt fiatal lány legnagyobb örömére, akik az első sorban táncolták és énekelték végig az egész koncertet, a többiek, mintegy 25-en kicsit hátrébb söröztek. A pop-rock banda jól szólt, jól is játszott, de maradandó élményt nem nyujtottak saját számaik, köztük az Angyalok városa, sem a már agyonjátszott dalok, amiket ők is feldolgoztak: Guns'n’Roses számokat, a Nyár vant, és hasonlókat.

Gyorsan át is loholtunk a nagyterembe, hol a Riddim Colony kezdett játszani. Rájuk semmi panasz nem lehett, kb kétszáz ember előtt adtak egy kellemes koncertet, melyet végigtáncolt jóformán mindenki. A koncert végére hagyták új szerzeményüket, az Everyday Riddimet, Az utolsó utáni szám egy acapella volt, Bob Marley egy késői szerzeménye.

Negyed órával későb kezdett az Anima Sound System, Jeremyvel a mikrofon mögött. A bő egy órás fellépés alatt eljátszották a Verbal Catapulttot, az Elég voltot, a We striketot, a Revolutiont, meg még sok mást, végül a More fire-ral zártak, melyet végigugrált az egész terem, kisebb földrengést produkálva. Vizuál ezen a koncerten is volt, a tegnapi naphoz hasonlóan ma is Menzkie kezelte a videokeverőt.
Később aztán a sörpadoknál heves viták alakultak ki.

A már két éve is lejárt, mégis úgy tűnik megunhatatlan lemezt tették fel újra, mégpedig hogy Jucival volt jobb az ASS, vagy most, Jeremyvel. Itt általában az énekesnő mellett a lányok, ellene a fiúk érveltek. Ez a téma még a ruhatáraknál is folytatódott, a buli végén, ahol végülis lezártuk a tárgyalást, mérlegelve minden bizonyítékot a fiúk javára döntöttünk. Egyhangúan.

Még van két nap, ma Republic, 8balls, Fürgerókalábak, tessék kapkodni a tappancsokat, és irány a Dayka Gábor utca 4.

-bd-

[2007.03.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még