2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Házibuli sztárokkal - minden jegy elkelt
Képgalériák
Képek a forgatásról
Kapcsolatok
Házibuli Attilával
Roberto, a mulatós masszőr
Tilinger Attila
Völgyi Zsuzsi
Flowers
Neoton Família
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)
Ricky
Márió
Kaczor Ferenc
Hip Hop Boyz
Csocsesz
MC Hawer & Tekknő

A kamera forog: indul a Házibuli Attilával - pillantás a kulisszák mögé

Az Inflagranti frontembere kutyával érkezett, sőt a maroknyi eb a színpadra is követte gazdáját. Az állati jó hangulatról a Magyarországon neves fellépőnek számító előadók gondoskodtak. A Hálózat Televízió legnépszerűbb műsorának felvételén jártunk.

A Házibuli Attilával áprilisban adásba kerülő részeinek felvételére készültek az ismert fővárosi szórakozóhelyen március végén, amelyre többek közt azért látogattunk el, mert Tilinger Attila, műsorvezető az alábbit ígérte nekünk:

- A műsor felvételén megpróbálunk – a sztárok és a látvány tekintetében - a márciusi négy adásra még egy plusz egy lapáttal rátenni.

Az ígéret szép szó, Attila betartotta

Kiderült a Házibuli házigazdája szavatartó ember. Eláruljuk, nem csak szavatartó, hanem igazmondó is, ugyanis olyan neves vendégeket hívtak meg, mint a Neoton Família, akik teljes létszámmal utoljára 1998-ban, a Dáridóban léptek fel. Az ex-Romantic énekesnője Völgyi Zsuzsi a műsorban tartotta a „Szerelem a gyógyszer” című dalának a premierjét, míg televíziós műsorban Attilánál mutatták be először a Flowers lányok a „Figyelj” című újdonságukat. Most először láthatták zenés showműsorban az ex VIP-együttes énekesét, Rácz Gergőt, aki két nagysikerű rádióslágerét énekelte el. Kuriózumnak számított Bajor Imre fellépése is. Ő készülő zenés lemezéről adott ízelítőt. Imre éppen megérkezésünk pillanatában fejezte be dalcsokrát és csupán azt tudtuk megörökíteni, hogy villámgyorsan elhagyta a felvétel helyszínét.

Felvétel, viccek, anekdoták

Mindezek után – többek között – énekelt nemrég megjelent duett lemezéről Baby Gabi és Ricky. Ezt követően megérkezett Koós János, aki két népszerű slágerét adta elő, s mivel a Művész Úr nagyon jó hangulatban volt a két dal felvétele között viccekkel szórakoztatta a közönséget.

A folyosón időközben a Hip Hop Boyz tagjai egy kanapén elkényelmesedve türelmesen várták, hogy szólítsák őket. Sokat nem pihenhettek, máris következtek.

A popslágerek mellett már-már természetesen a mulatós zene legjelesebb képviselői sem hiányozhattak a felvételről. A napokban bearanyozódott „Érted szól a szerenád…” című albumárol énekelt Márió, aki a dalok felvétele után rögtön elviharzott, mivel aznap még két településen volt fellépése.

Egyenesen Erdélyből – ottani turnéjáról - érkezett a mulatós zene koronázatlan királya, Kaczor Feri, aki eddig megjelent 15(!) albumának legnagyobb slágerei közül adott elő Feri ezúttal nem sietett tovább, örült, hogy a hosszú erdélyi út után kicsit megpihenhetett, a folyosón sztorizgatott zenész barátaival.

A jókedv-felelősök: Csocsesz után az Mc Hawer és a Tekknő

A nagy mulattató, Csocsesz, két csinos táncos hölgy kiséretében érkezett meg a felvételre, majd elénekelte „Az asszony meg ne tudja…” című közkedvelt dalát.

Csocsesz után a műsor gyakran fellépő előadói, MC Hawer és Tekknő teremtettek kitűnő hangulatot. Hawer és Miki most sem hazudtolta meg önmagát, jókat poénkodtak a felvételek között.

„Nagy tapsot szeretnék” - mondta a speaker az instrukciót a közönségnek, és láss csodát érkezett is a tapsvihar. Remek. A „Kamera forog, felvétel indul” vezényszavak elhangzása után kezdődhetett a rögzítés. A képeket öt kamerával vették fel és ebből vágják majd össze a műsort.

Plusz egy kis „lazulás”

Az adásban látható lesz hazánk egyetlen mulatós masszőrre, Roberto is, akinek nemrég jelent meg első albuma, így nyugodtan mondhatjuk, igazi kuriózumnak számít hazánkban az „éneklő-izomlazító”. Inni kéne és mulatni”című dalát hozta el a közönségnek, akik szinte egy emberként énekelték és tapsolták végig a nótát.

Minden a helyén, irány a fotel

Kész szerencse, hogy Attila tényleg betartotta az ígéretét, ugyanis így lapunk is láthatta: percre pontosan megszerkesztett, profi munka folyik a kulisszák mögött. A meghívott vendégek remekül adják elő műsorszámaikat, s a „pihenő-szobában” sem unatkoznak. Illik a mondás: ha jó a hangulat, könnyebben megy a munka. S, ahogy a házigazda jövendölte: ott volt az a bizonyos lapát, ami a pluszt dobta az egészre… Nekünk nem is maradt más, mint az adás napján beülni a fotelba és élvezni a Házibulit.

- Bíró Zsolt - Havassy Anna Katalin -

[2007.04.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még