Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2020. február 23. | vasárnap | Alfréd nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Musical Pillanatok II.
Oltári srácok a Thália Színházban!
Képgalériák
Musical Pillanatok III.
Kapcsolatok
Nagy Sándor
Peller Anna
Serbán Attila
Szomor György
Kapcsolódó események
Musical Pillanatok
[2007. június 1.
péntek 19:30]
Musical Pillanatok 3.
[2007. április 13.
péntek 19:00]

Ismét Musical Pillanatok - immár harmadszor

Április 13-án harmadik alkalommal került megrendezésre a Musical Pillanatok elnevezésű rendezvény a Stefánia Kulturális Központban. Ezúttal is népszerű művészek énekeltek világhírű musicalekből. A fellépők ez alkalommal Peller Anna, Nagy Sándor, Serbán Attila, Szabó P. Szilveszter és Szomor György voltak.

Az estet Peller Anna, Serbán Attila, Nagy Sándor, valamint a későbbiekben az asztal alól előbújó Szabó P. Szilveszter kezdte egy közös számmal, ami a Vízöntő volt a Hair című musicalből.

Ezután az Elisabethből énekelt Szabó P. Szilveszter, először az Útvesztő minden utat, majd a Nagyot nőtt az árnyékot Szomor Györggyel. Az ezt követő Nyomorultak blokkot Nagy Sanyi nyitotta a Vezesd haza című számmal, majd Serbán Attila elénekelte az Üres szék, üres asztalt, végül a sort Szabó P. Szilveszter zárta a Csillagokkal. Kicsit vidámabb vizekre evezve meghallgathattuk milyen, amikor Peller Anna Jódlizik, valamint Nagy Sanyi énekelte a Ha én gazdag lennék című nótát (Hegedűs a háztetőn), majd a Miss saigon duettje, a Szóló szaxofon következett Peller Annától és Szomor Györgytől.

Egy kis szilvásgombóc

A továbbiakban olyan számokat hallhatott a közönség, mint Starlight express (Starlight express) Serbán Attilától, Szilvásgombóc (A padlás) Peller Anna és Nagy Sándor előadásában, valamint az első rész két Grease dallal zárult, amely a Vannak ócskább dolgok volt Szomor Györgytől, és a Belehalok Peller Annától és Szabó P. Szilvesztertől.

A második részt Nagy Sándor nyitotta a Valami Amerika című film betétdalával. Ezt követően Serbán Attila énekelte el az Árnyékdalt (Mozart!), majd ismét egy Hair nóta következetett, mégpedig a Manchester Szomor György és Szabó P. Szilveszter prezentálásában.

A fellépők sorát Szabó P. Szilveszter folytatta, aki a Rómeó és Júlia Ez a kéz utolér című számát adta elő, valamint a Peller Anna elénekelte a Chicagoból az Én pici babymet, amelyhez segítségére volt Nagy Sanyi mint baba, őket pedig Serbán Attila követett és a Jekyll és Hydeból az I need to know. Ezt követően Sanyit láthattuk Heródesként (Jézus Krisztus Szupersztár-Heródes király dala), aki után ismét Anna lépett színpadra a Nem akarom látni című szerzeménnyel (Képzelt riport…), majd Szabó P. Szilveszter énekelt a Győzedelmes zeneszóról (Mozart!), valamint Serbán Attilával az Egyszerű útról (Mozart!).

Egy kis mese

Ezt követően Nagy Sanyi mesélt nekünk a bácsikájáról a Fezziwig víg dalában (Isten pénze), majd Serbán Attila énekelt egy kis Queen-t - a Bohemian Rhapsody-t, amit természetesen hozzá illő pólóban adott elő, valamint Peller Anna egy szám erejéig a Pókasszony bőrébe bújt, és a darabból „A csók” című dalt hallhattuk tőle.

A fellépők az estét egy közös dallal zárták, ami az Azért vannak a jóbarátok volt, valamint közösen elénekelték a Valami Amerikát, amelyre a közönség már állva tapsolt.

A következő Musical Pillanatok 2007. június 1-jén kerül megrendezésre, szintén a Stefánia Palota színháztermében.

Blaskovits Eszter

[2007.04.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
turnémanagert keres a Swan 2000 zenekar zenekar [2020.02.18.]
Biztonságos kölcsön magánszemélyek közöt egyéb [2020.02.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
koncert.lap.hu

Kowalsky meg a Vega az Arénában - képekben
Február 15-én 15 ezer ember volt kíváncsi a...

Megnéztük Janza Kata és Szabó P. Szilveszter önálló estjét
"Ilyen szerelem illik a...

cdbolt.lap.hu
Slipknot 2020: Az összeszedetlenség is belefért Coreyéknak
Megnéztük ABBA Tribute Showt az Akvárium Klubban - képekkel
La Mancha lovagja olvasópróbán jártunk -. képekben
Ilyen volt a Tankcsapda Szilveszter - képes beszámoló
Megnéztük a Charlie koncertet a Barba Negrában
beszámolók még