2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Nemzeti Filharmonikus Zenekar
Kapcsolódó cikkek
Honlapértékelő: Feltárul a Back II Black web site-ja
Honlapértékelő: Roy & Ádám ereklyéi a neten

Honlapértékelő: Komolyzenei mindentudó

Az internet az újkor vívmánya, ezért sokan azt hiszik, hogy a komoly zenének nincs is méltó képviselője a honlapok sűrű erdejében. Ezt azonban egy hazai oldal minden kétséget kizáróan képes megcáfolni: ez a Nemzeti Filharmonikus Zenekar weboldala.

A komolyzene után érdeklődők alapos ismeretekre tehetnek szert, az oldalakat böngészve, szerteágazó menürendszere tiszta és jól érthető. A megújult honlap egy valóban minden igényt kielégítő zenei információs portál. Így, ha kedvet kapsz, könnyedén megtalálhatod mikor, milyen eseményre látogass el.

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar, énekkar és kottatár fő- és almenüje az alábbi lehetőségeket kínálja:

Fórum: A regisztráció után a zenekar életét és mindennapjait érintő kérdéseket vitathatjuk meg a többi olvasóval. Sajnos elég kevesen teszik itt közzé véleményüket, így ösztönöznék minden komolyzene rajongót és az ellenzőket is, hogy beszélgessetek a zenéről!

Jegyvásárlás: Egy jól áttekinthető netes vásárlási lehetőség.

Regisztráció: Érdemes megtenni, ha napra készek akarunk lenni a zenekar életéből.

Kapcsolat: Van véleményed vagy kérdésed? Itt megtalálod mely módon juttathatod el a Filharmonikus Zenekarhoz.

Sitemap: Eltévedtél? Kattints ide és „haza” találhatsz.

Linkek: Infó éhes maradtál, itt találsz további böngészhető oldalakat.

Lehet továbbá angol nyelven is informálódni, vagy keresni az adatok közt. A legjobb menüket hagytam a végére, itt találod meg a legtöbb színes érdekességet.

NF: A nyitóoldalon kívül: a Zenekar, Énekkar, Kottatár, Feladatunk, Vezetőség, Sajtópáholy, Aktuális, Fotóalbum, Baráti Kör témákban böngészhetünk. Kocsis Zoltán köszöntőjét követően beszámolókba botlunk, sőt nagyszerű karmesterek életraját is átolvashatjuk. A zenekar és az énekkar bemutatkozójában nem nélkülözték a régi és a mai képeket sem. Sőt további képeket találunk az albumban is. A kottatár egy egyedülálló gyűjtemény, melyről itt bővebben informálódhatunk. A sajtópáholyban a cikkeket, interjúkat, kritikákat találjuk meg szép számmal. És végül az is kiderül, hogyan lehetsz a baráti kör tagja és ezzel milyen nagyszerű lehetőségek nyílnak meg előtted!

Művészeink: Azt gondolom, hogy ezt a menüt nem igazán kell részleteznem, önmagáért beszél. A főzeneigazgatóról, az állandó vendégkarmesterről, a zenekarról, az énekkarról valamint a vendég művészekről találunk kimerítő leírást.

Események: Komolyzenei koncertre vágysz, itt kedvedre böngészhetsz az aktuális események közt. Bártan nézz körül! Kereshetsz többek közt műfajra, művészre, műre, de még külföldi eseményekre is benevezhetsz.

Zenetudós: A kedvencem, hiszen itt tabuk nélkül tudhatjuk meg mit illik és mit nem a koncertek alatt, vagy, hogy mi történik a fellépés előtt a komolyzene világában. Információk várnak a hangszerekkel kapcsolatban és azt is megtudhatod a fogalmak közt, hogy mi a cigányskála vagy az előjáték. Hallottál egy műről, zeneszerzőről vagy egy híres muzsikusról és szívesen utána olvasnál? Itt bármire biztosan kielégítő válaszra lelsz.

Letisztult és mindenre kiterjedő honlap, melyet teljes szívből ajánlok azoknak, akik beleszerettek a komoly zenébe, de azoknak is, akik szeretnék megismerni ezt a világot. Kellemes színvilága és a sok fotó teszi még érdekesebbé a leírásokat, melyek közérthetőek és informatívak. A honlap megújulása öröm a zene szerelmeseinek.

mori

[2005.06.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még