2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Részletes program
Kapcsolatok
Korda György
Balázs Klári
Molnár Ferenc "Caramel"
Bartók Eszter
Edda Művek
Tankcsapda
Crystal
Demjén "Rózsi" Ferenc
Irigy Hónaljmirigy (IHM)
Kapcsolódó események
3. Szentiváni Nyári Fesztivál
[2007. június 15. - 17. ]

Lajtai Kati és Pataky Attila együtt segítenek

A már hagyományosnak számító jótékonysági és családi nyárnyitó fesztivált idén is megrendezik Győrszentivánon, ahol számos színvonalas program és koncert közül válogathatnak az érdeklődök.

A III. Szentiváni Nyári Fesztiválra június 15-16-17-én kerül sor, – s ahogy azt már az ezt megelőző években megszokhatták a rendezvény résztvevői – minden korosztály érdeklődését felkeltő, változatos programot állítottak össze az ötletgazdák. Számos ismert művész és amatőr műkedvelő közreműködésére számíthat az, aki kilátogat a helyszínre.

A sztárok is segítettek

A programok összeállításánál fő szempont a látogatottság növelése volt, mivel így mind nagyobb összeg folyhat be a Lurkó Alapítvány részére. Ez az alapítvány a győri kórház gyermekosztályáért jött létre. A hónap elején a fesztivál résztvevői már felkeresték a kis betegeket, hogy látogatásukkal és az ajándékba vitt játékokkal illetve meglepetésekkel egy kis mosolyt csaljanak a gyermekek arcára. A látogatáson jelen volt Lajtai KatiLukács LászlóSipos Péter és Pataky Attila.

S később, a fesztivál jegyeladásának egy részét, a tombolából és a főzőversenyből befolyó összeget pedig teljes egészében a gyermekosztályt segítő alapítványnak adják át, ahogy tették azt már korábban is.

Színes programok, három napon keresztül

A rendezők a három napra körülbelül 35-40 ezer ember részvételére számítanak. Műsorvezetőnek a megyei napilap főszerkesztő –helyettesét, Fábián Györgyöt kérték fel.

A tavalyi évhez hasonlóan az esemény három napos lesz, a nyitó nap – azaz 15-e – belépőjegyes lesz. S, ahogy azt a vendégek már megszokhatták: nem egy, hanem két nagykoncert jut egy-egy napra. Elsőként fellép a Tankcsapda és az Edda, amelyek a rockzene kedvelőinek igazi csemegét jelenthet, ugyanis a két nagyágyú közvetlenül egymást követően lép a színpadra.

Szombaton – amely már ingyenes nap lesz, csakúgy, mint a vasárnap – Győrszentivánra látogat Caralmel és Bartók Eszter, valamint fellép a Crystal együttes is, hogy bemutassa a Világok hangjai névre hallgató nagykoncertjét.

Kordáék kezdenek, Demjén zár

Vasárnap délután Korda György és Balázs Klári indítja a sztárok sorát, majd este az Irigy Hónaljmirigy zenés - humorshow-ja következik, hogy a napot és egyben a fesztivált a népszerű és elismert énekes, Demjén Ferenc zárja.

A szórakozási lehetőségek azonban nem csak a „nagyokra” korlátozódnak, ugyanis lesz táncbemutatót, hastánc előadás és bál is. Kiegészítő programként mindkét ingyenes napon játszóházat és vidámparkot is működtetnek majd, amely a gyermekek kikapcsolódását fogja garantálni.

Aki tehát kilátogat a III. Szentiváni Fesztiválra, az biztos lehet benne, hogy remekül fog szórakozni, hiszen a fellépők névsora igazán tetszetős. Úgyhogy a jókedv és a zenei élmény garantált, s külön pluszt jelenthet, hogy miközben jól érezzük magunkat, még a győri kórház gyermekosztályának kis betegein is segíthetünk.

– Havassy Anna Katalin –

[2007.06.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még