2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szandi ismét fellép a Szigeten
Szandi felfrissítette dalait
Szandi folytatja a nyári pörgést, a Szigeten is ott lesz
Kapcsolatok
Szandi

Szandi 31! Fellépéssel ünnepel

Temperamentumából, közvetlenségéből cseppet sem veszített, pedig már 18 éve ismerjük. Ő Szandi, aki a napokban ünnepli 31. születésnapját.

Mindig előtérbe helyeztem mindazon előadókat, akik nem a botrányaikkal kerülnek címlapra, inkább a rendezett családi életükre, és a szakmai munkásságukra helyezik a hangsúlyt. Szandi és férje, Bogdán Csaba ilyen, példájuk követendő lehetne.

Szandi a szakma nagy öregje

Mintha tegnap lett volna az, amikor Fenyő Miklós bemutatta a nagyközönségnek az akkor 13 éves „kicsi lányt”. És lám, azóta 18 (!) év telt el (ki hinné), 18 termékeny év, hiszen ez idő alatt 17 nagylemezt termelt az énekesnő.

Semmilyen külső tényező nem emésztette fel, hosszú idő elteltével is hiteles tudott maradni, talán ez lehet a sikerének titka, hiszen ma is ezrek kedvelik dalait.

"Az életem nagyobbik részét a színpadon töltöttem. Tizennyolc év egy énekesnél tényleg nagy idő. Mivel nagyon szeretem ezt csinálni, ezért remélem, még sok-sok évig élvezhetem az emberek szeretetét . Dalaimmal igyekszem ezt meghálálni. Az idő múlása pedig nem zavar,  szakmailag elégedett vagyok, boldog családban élek férjem és gyermekeim körében. Vágyhat ennél többre valaki?" - árulta el lapunknak az énekesnő.

A színpadon ünnepel

Szandi nem csak a 31. születésnapját, de pályafutásának nagykorúságát is ünnepli. Érdekesség, hogy ezen a napon több fellépése is akad, így a színpadon, a közönséggel együtt ünnepel, mondhatnánk inkább: szórakoztat.

"A közönséggel ünnepelek, mivel aznap három fellépésem lesz. Az emberek szeme láttára nőttem fel, a születésnapomat is az engem- és a dalaimat kedvelőkkel töltöm. Mivel előző nap két Csabit is ünneplünk, így a két eseményt együtt tartjuk a családban." - tudtuk meg a többszörös arany- és platinalemezes előadótól.

Az ünneplésen túl nem sok ideje marad pihenni, hétvégenként gőzerővel járja az országot és népszerűsíti a legfrissebb - Best of Remix - kiadványát. Augusztusban pedig fellép a Sziget Fesztiválon, és a jubileumi Fenyő Miklós koncerten, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

- Kemper Tamás -

[2007.07.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még