2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Komoly problémák a Hooligansnél? - távozott a gitáros
A Hooligans huszonhat dallal kezdte az országjárást
A Hooligans a Black Eyed Peassel fog zenélni
Kapcsolódó Kiadványok
Hooligans: Bohémélet
Kapcsolatok
Hooligans

Külföldi forgatásra készül a Hooligans?

Gőzerővel koncerteznek a Hooliganses fiúk, január elsejétől kezdve szinte megállás nélkül járják az országot. Idén tavasszal egy saját szervezésű turnéba is belevágtak, szeptember 16-án pedig a Papp László Sportarénában a Black Eyed Peas csapatával közösen lépnek színpadra.

A Hooligans idén sem okoz csalódást a közönségnek. A fiúk folyamatosan koncerteznek, sikerüket pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a fellépéseiken összegyűlt nagyszámú nézősereg. Az együttes tavaszi turnéján Móritz Norbi helyett már Késmárki Zsolt pengette a basszusgitárt, akinek színpadi játékával és teljesítményével a csapat többi tagja maximálisan elégedett, ráadásul a rajongók is szinte azonnal befogadták.

A rengeteg munka mellett a fiúknak még igazi nyaralásra sem volt idejük, csupán pár napos pihenőt engedtek meg maguknak olykor. Ki tudja, talán a nagy hajtás az oka annak is, hogy Endivel az egyik fellépés során történt egy kis baleset. A Hooligans dobosa miután a koncert utolsó számánál felállt a dobok mögül, egyik pillanatról a másikra egyszer csak eltűnt a közönség szeme elől - mint kiderült, egy rossz mozdulat folytán leesett az emelvényről, de mivel a közvetlenül mögötte sorakozó puha hangszertokokra zuhant, szerencsére nem lett komolyabb sérülése.

Januárig nincs megállás

December végéig még számos fellépés vár a népszerű zenekarra, ám az idei év egyik legnagyobb dobásának a szeptember 16-i The Black Eyed Peas koncert ígérkezik, ahol az együttes a külföldi zenekar vendégeként lép színpadra a Papp László Sportarénában. Az egyik legnagyobb üdítőital-gyártó cégnek ugyanis 2007-ben világviszonylatban a Black Eyed Peas, Magyarországon pedig a Hooligans lett a reklámarca - ezen együttműködés kapcsán szervez közös koncertet Budapesten a két zenekar.

A fiúk már most készülődnek a nagyszabású bulira; saját szájuk íze szerint áthangszerelték a népszerű hip-hop formáció More című dalát, amit a koncerten a közönség is meghallgathat majd. A fellépés után pedig talán lesz idejük egy kis kikapcsolódásra is végre - ez persze nem jelenti azt, hogy leállnának a koncertezéssel. Sőt mi több, egy klipforgatást is tervbe vettek a csapattagok. A Rajtad Múlik után a Volt és lesz című dalukhoz szeretnének videót készíteni, amit - ha minden jól megy - Indián rendezésében külföldön forgatnak majd.

A videoklip mellett egy új albummal is meg akarják lepni a közönséget.  A Hooligans 7. nagylemeze várhatóan januárban kerül a boltokba.

- Pogonyi Nóra -

[2007.09.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még