2024. április 30. | kedd | Katalin, Kitti nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Crystal bakizott, Varga Feriék hengereltek a Fiestán
Cozombolis segít Karai Pistikének
A zenétől felforr a vérünk?
Kapcsolatok
Cozombolis
Legnépszerűbb csengőhangok

Hamarosan jön az új Cozombolis-klip!

A Cozombilis augusztusban leforgatta új klipjét, amely a Mintha a testvéred volna című dalukból készült el. A videót a zenetévén láthatják először a rajongók szeptember ötödikén, szerdán.

A nyárvégi forgatás egy teljes napot vett igénybe. A helyszín egy budai filmstúdió volt, ahol kora reggeltől késő estig tartottak a munkálatok. A „Mintha a testvéred volna” című dalra készülő következő klip nem ugyan az a nóta, mint a lemezes verzió, a videóhoz egy vadonatúj, exkluzív, újrakevert, és újrahangszerelt változat készült. A 2007 version fantázianevű dal egy hangyányi reggae-s beütést is kapott, a klipben pedig a teljes Cozombolis zenekar szerepel.

Kozi egyébként ebben a dalban új oldaláról mutatkozott be, ez a nóta egy kicsit komolyabb hangvételű és szövegű lett, mint az eddigiek.

- A szöveg a toleranciáról, az erőszak ellen szól, de nem kell megijedni, nem világmegváltós komolykodás az, amit írtam, egyszerűen csak egyfajta reakció arra világra, amiben élünk. Az eredeti verzió egyébként már több éves, de szomorú, hogy egyre aktuálisabb, többek között ezért is választottuk ezt a debütáló album harmadik klipjének - mondta Kozi, akinek a nyara igen sűrű volt.

- Jaj, ne is kérdezzétek, én több mint tíz éve zenélek, játszottam már mindenféle zenét, de ami ezen a nyáron történt, az minden képzeletet felülmúlt – mesélte lelkendezve az énekes. - Ráadásul a saját dalaimmal, szövegeimmel, és a barátaimból álló zenekarral sikerült tíz pontos élményeket szerezünk magunknak, és reméljük a közönségnek is. Szerencsére nagyon sokat tudtunk játszani élőben a bandával, voltunk rock fesztiválokon, boros forgatagon, és mindenféle helyen, ahol volt egy színpad, amire fel tudtunk állni, és játszani. Március elején volt az első idei fellépés, ehhez képest az év végére elérjük a százat, ami egy első lemezes csapat esetében szerintem elég biztató.

Volt egyébként olyan hetük, amikor nyolc bulit is adtak országszerte, és ezek között akadtak igazán nagyok, olyanok, amelyek öt-hatezer ember előtt zajlottak.
A Cozombolis nem áll le ősszel sem, szeptember kilencedikén Harkányban, tizenötödikén Tiszatenyőn, huszonhatodikán pedig Gyöngyösön lép majd fel Kozi szólóban.

-ej-

[2007.08.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még