2024. április 30. | kedd | Katalin, Kitti nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
8. Arc kiállítás megnyitó és koncertek
Kapcsolatok
Rúzsa Magdi
Sub Bass Monster
Andrew J
Legnépszerűbb csengőhangok

Biztonságos megnyitó a nyolcadik arcon

A szervezés kezdeti szakaszában – tanulva az elmúlt esztendő tapasztalatából - már rögtön két változatot A és B tervet dolgoztak ki a megnyitóra és igazuk lett. Hiszen az eredeti megnyitó napján 30-án szakadt az eső így élből a B terv lépett életbe és 31-én csodálatosan szép időben lehetett megtartani a rendezvényt.

A másik nagy változás a promócióban, hogy idén nem az „@RC-ok” fotóival fémjelzett plakátokkal hirdették az eseményt, hanem a győztes pályázók képeit helyezték el a plakátokon. Szintén újdonságként említhetjük meg, hogy már nem csak plakátkiállításról beszélhetünk, hiszen az elmúlt esztendők sikeres munkájának köszönhetően már „brand” azaz márka lett az @rc-ból! Idén is fantasztikusan kreatív és naprakész pályamunkák érkeztek a zsűri tagjai elé.

Idénre valóban „az ország üzenő füzetévé” vált a kiállítás ez azt takarja, hogy azon társadalom és politikai, valamint hétköznapi életünk területén mindennapos problémák már nem csak egy jópofa plakátban teljesednek ki, hanem a főváros vezetői vagy a pártok politikusai is nagyon érthető és nagyon komoly „üzeneteket” kaphatnak a kiállítástól, hogy min kellene már nagyon gyorsan változtatnunk, hogy valóban élhetőbb országot tudhassunk magunkénak és túléljük a XXI. századot.

Visszatérve a megnyitóra idén a műsor moderátora Winlker Nóra volt a megnyitó beszédet pedig Mundruczó Kornél tartotta.  A koncertezők sorát Sub Bass Monster nyitotta meg, hallhattuk még a Panaszkórust, Andrew J.-t és a Túlélő társulatát is. Valamint fellépett még Atom Santi a kapcsolatteremtő is aki fellépését követően azonnal a média kíséretében átvonult a színpaddal szemben lévő oszlopra, emelvényre ahol az elkövetkező három hetet fogja tölteni, és érdekes programokat kínál a látogatóknak: küldhetünk neki üzeneteket, és kisebb koncertek is fog adni zenészbarátaival.

Természetesen a koncertek között fő szerepet kaptak a nyertes pályázatok elkövetőinek díjazása is és láthattuk a kivetítőkön a nyertes munkákat, plakátokat, kisfilmeket, logó terveket, mivel nemsokára újra látható lesz az MTv (Music Television) magyar változata és ennek emblémájának tervezésére is kiírtak pályázatot és ennek győztesét is díjazták. Volt még pályázat a Sláger Rádió hangzóanyag pályázat is, valamint láthattunk variációkat egy telefonfülkére verzió is.

A díjátadók után elérkezett a fő program Rúzsa Magdi koncertje: a jelenlévők már korábban is türelmetlenül várták fellépését és skandálták Magdi, Magdi. Rúzsa Magdi immáron idén másodszor lépett fel az 56-osok terén, hiszen a nyár elején a K.A.P koncerten is adott koncertet, most pedig az @rc-on! Összegezve: ismét egy nagyon jó estét tölthettünk együtt a megnyitón, nagyon sok szellemi feltöltődést és elmés, szellemes vizuális élményt kaptunk és volt miről beszélni a friss élményekről.

Aki teheti -és nem szabad sajnálni az időt-, menjen ki az 56-osok terére és nézze meg az idei kiállítást és felhozatalt. Valamint a programoknak még nincs vége, hiszen szeptember 6-8 között a Műcsarnokban is színes programokkal várnak mindenkit a szervezők! Természetesen meg lehet látogatni Atom Santit is!

-BK-

[2007.09.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még