2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Az RTL Klub Debrecenben is kereste a jövő csillagait
Egy 6 éves kislány lesz az RTL új sztárja?
Meglepő érdekességek a Csillag születik szereplőiről
Kapcsolatok
Falusi Mariann
Keleti Andrea
Legnépszerűbb csengőhangok

Fábry és Falusi Mariann új szerepkörben az RTL-nél

A szereplők már próbálnak, a zenészek hangolnak, az artisták bemelegítenek, a zsűri pedig egy nagyszabású fotózás keretének szünetében koccintott a közös munka örömére.

Mindannyian ismerik egymást, Náray Tamás és Falusi Mariann ismeretsége több, mint két évtizedre nyúlik vissza, ahogy Fábry és Mariann sem most találkoztak először. A divattervező dolgozott együtt Keleti Andreával a Szombati Esti Láz kapcsán. Négy teljesen más területről érkeztek, ám a Csillag Születik kapcsán közös a céljuk: teret adni az igazán tehetséges embereknek, majd közülük a közönség segítségével kiválasztani a győztest, akinek az élete gyökeres fordulatot vehet, hiszen egy éven át havi egymillió forintos támogatással valóra válthatja álmait.

Fábry Sándor, a kritikus. Egyénisége, humora a védjegye. A zsűrizés során sem fog mást adni, mint saját magát. Ha kell szókimondó, ha kell ironikus, ha kell humoros, de mindenképpen fábrys.

Falusi Mariann 1983-ban jazz kategóriában Ki mit tud?-ot nyert. A tehetségkutató sorsfordító volt számára, hiszen ezután hagyta félbe operaénekesnői karrierjét és indult el egy másik úton, melyet egy cseppet sem bán. Mint mondja, „nem szerettem volna a nyolcadik dajka lenni az operában” Állt már versenyzőként a zsűri előtt, most viszont ő ül az ítészek között és értékeli majd a produkciókat. Sokan a legjobb hangú magyar énekesnőnek tartják.

A divattervező és a táncművész


Náray Tamás, a divattervező, a stílus szakértő, számtalan magyar híresség ruhakölteményének megálmodója. Közelről ismeri a sztárok, a színpadok, a rivalda világát. Ő az a zsűritag, aki szakmája révén kiváló rálátással bír arra, hogy meglássa a versenyzőkben azt a „pluszt”, a stílust, azokat a személyiségjegyeket, melyek mind-mind szükségesek ahhoz, hogy valaki a tömegből kiemelkedjék, hogy CSILLAGGÁ válhasson.

Keleti Andrea, táncművész, a mozgás szerelmese. Végigélte a pontozásos zsűrizés izgalmát, profi táncosként és a Szombat Esti Láz versenyzőjeként is. Ez utóbbit meg is nyerte, Csonka András párjaként. Többszörös bajnok, számtalan rangos külföldi versenyen szerepelt kiváló eredménnyel. A versenyzők színpadi megjelenését, jelenlétét és mozgását fogja elsősorban figyelni, legyen az artista produkció, ének, vagy tánc.

Reméljük, hogy négyük szaktudása, hozzáértése garancia arra, hogy a versenyzők közül valóban az arra legérdemesebbről mondhassuk el a versenysorozat végén: Csillag született!

- Fotó és szöveg: sajtoklub.rtlklub.hu/Bársony Bence -

[2007.10.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még