2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Kiváncsi vagy a Csillag születik című műsorra? SZAVAZZ!
Kapcsolódó cikkek
Az RTL Klub Debrecenben is kereste a jövő csillagait
Egy 6 éves kislány lesz az RTL új sztárja?
Fábry és Falusi Mariann új szerepkörben az RTL-nél
Szimpátia alapján készül az RTL Klub Csillaglistája
Kapcsolatok
Eszes Viktória
Polyák Rita
21 Gramm
Karacs Ildikó
Ádok Zoltán
Rhythm & Shoes
Toldi Viktória
4 For Dance
Szegedi Zoltán
Boros Réka & Kiss Linda
RTL Klub
Csillag születik
Legnépszerűbb csengőhangok

Meglepő érdekességek a Csillag születik szereplőiről

Szombattól látható a képernyőn az RTL Klub nagyszabású tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. Ma bemutatjuk a szombati zenei mezőnyt, amelyből kiderül, hogy a résztvevők igen sokszínűek, s a tehetségnek sincsenek hiányában. S hogy ez mire lesz elég? Majd kiderül, de addig is ismerkedjünk meg a műsor zenei kötődésű szereplőivel!

Eszes Viktória 12 éves és énekelni fog a műsorban és élete legnagyobb élményének tartja, hogy szülinapján Mark-kal, a popsztárral énekelhetett együtt. Barátnői unszolására jelentkezett a műsorba. Nagyon szereti a musical-eket, viszont ki nem állja, ha valaki csámcsog. Kedvenc műsora a Barátok közt.

A 18 éves ifjú hölgy Polyák Rita szintén dalolni fog. A versenybe pedig többek között azért jelentkezett, hogy szakmai elismertséget is szerezhessen. Nagyon szereti a musical-eket, három éve foglalkozik komolyabban az énekléssel. Irtózik a pókoktól. Legnagyobb álma, hogy nagyzenekari kísérettel adhasson koncertet. Legnagyobb kedvence Janza Kata.

Harminchét év sem akadály

A 21 Gramm elnevezésű banda 2004. májusa óta zenél együtt zenekarként vesznek részt a veresenyen. Bár Ákos és a csapat többi tagja nem egy korosztály, mégis remekül kijönnek egymással. Eleinte külföldi együttesek feldolgozásait énekelték, mígnem egyszer Ákos megmutatta a zenésztársaknak néhány dalkezdeményét. Nagyon boldogok lennének, ha a csapatot minél többen megismerhetnék és készíthetnének egy közös lemezt.

Karacs Ildikó 37 éves és énekkel érkezik. Ildikó jelenleg szociális munkásként dolgozik a móri családsegítőben, de foglalkozott már élete során hajléktalanokkal is. Egyedül neveli két gyermekét és igyekszik nekik mindent megadni. Az énekléssel 1993-ban kezdett el foglalkozni, 2000-ben elindult már egy zenés tehetségkutatón és nyert díjat a Veszprémi énekversenyen. Szabadidejében kézműveskedik, imádja a Művészetek Völgyét.

Ádok Zoltán 31 éves. A fiatalember énes és tánctudásával igyekszik majd elkápráztatni a zsűrit. Zoltán tagja volt a Magyar Fesztivál Balettnek, a Le Dance Kortárs Balettnek. Számára a tánc és az ének az önkifejezés legjobb eszköze. Álma, hogy lediplomázzon pszichológiából. Szabadidejében imád műkorcsolyázni és kondizni. Élete legszebb pillanata az volt, amikor szüleit meghívta egy 30 napos hajóútra az Amazonason. Ha meggnyerné az ötöst a lottón, állatmenhelyeken segítene.

Polgár Péter 32 éves és humoristának illetve zenésznek vallja magát. Legnagyobb élménye az volt, mikor felvették a Danubius Rádióhoz. Dolgozott már együtt Ihos Józseffel. Egy lakatlan szigetre egy kedves lányt vinne magával. Megírta élete első filmjének forgatókönyvét, nagy álma teljesülne, ha ez valamikor elkészülhetne.

Rajong a zsiráfokért

Kiss Linda és Boros Réka is nevezett a versenyre. A lányok 19 és 18 évesek, produkciójukban pedig az éneké lesz a főszerep. Két éve énekelnek együtt, Szegeden rendszeresen lépnek fel a Klauzál téri cukrászda előtti téren. Linda 2006 tavaszán a Frankofón versenyen első helyezést ért el a „Parole, parole, parole” című dallal. Réka szerepelt versmondó, mesemondó, népdal éneklési versenyeken. Utálja a rózsaszínt, viszont rajong a zsiráfokért.

A 17 éves Toldi Viktória szinten énekelni fog majd az ítészek előtt. Testvérével, Annával együtt jelentkezett a Csillag Születikbe. Mindketten bejutottak a verseny elődöntőjébe. A zene és az éneklés a mindene. Imádja Olaszországot, Antonio Banderast és a mákos gubát. Nagy példaképe Whitney Houston.

Szegedi Zoltán 18 éves, s szintén énektudásával szeretne kitűnni a többiek közül. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem hallgatója, másfél éve foglalkozik komolyabban az énekléssel. Álma egy saját cd, valamint az, hogy az embereknek tessék, amit csinál. Önmagát legjobban Bon Jovi It’s my life című dalával tudja jellemezni. Nem telhet el napja éneklés nélkül.

Kétszáz fellépésen vannak túl

A 4 For dance névre hallgató formáció a tánc területén szeretne maradandót alkotni. Mind a négy fiú gyermekkora óta néptáncol, azóta ismerik egymást, nagyon jó barátok. Óvodás korukban kezdtek el foglalkozni a műfajjal, mindannyian tagjai voltak a Margaréta tánccsoportnak. Közös ötlettől vezérelve alapították meg a 4 for Dance-t. Több, mint kétszáz fellépéssel a hátuk mögött már rutinos és összeszokott csapatot alkotnak.

A résztvevők tehát adottak, természetesen a lista nem teljes, hiszen számos produkció lesz még, amely nem kapcsolódik a zenéhez, ám ez nem jelenti azt, hogy nem lesz színvonalas és izgalmas az este. Amelyhez mindenkinek nagyon jó szórakozást és szurkolást, a résztvevőknek pedig nagy sok sikert kíván a zene.hu minden munkatársa!

– bulvarsport/zene.hu –

[2007.11.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még