2024. december 22. | vasárnap | Zéno nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Zenekarok/Előadók » Magyar

Lola: új csillag a hazai égbolton

A héten végre megjelenik Lola Álomtánc című albuma. A fiatal énekesnő a magyar nagyközönség előtt...

Témaindítás: 2005.10.23.
Utolsó hozzászólás: 2006.01.31.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Anett1988 2005.10.31. 13:02 • [4]
Szia zuzu74!

Már próbáltam regisztrálni a Lola Fanclubba, de eddig valamiért nem jött össze!
Kedvenc dalaim: Álomtánc, Titokban álmodoztunk, Rossz ez így nekem, Ez a srác, Titkok kertje, de a többi is SZUPER!
zuzu74 2005.10.31. 10:51 • [3]
Szia Anett!

Nagyon szerencsés vagy, hogy személyesen ismerheted Lolát. :) Ha gondolod légy tagja te is a Lola FanClub Fórumnak, hiszen ott hasonló érdeklődésű emberekkel társaloghatsz, és a honlapot is gyakran frissítik, tehát onnan minden információt megtudhatsz. Remélem tetszik a CD, én mostanában folyamatosan azt hallgatom. Melyik dalok a kedvenceid róla?
Előzmény: Anett1988 • 2005.10.26. 20:18 • [2] • Előzménykövetés 
Anett1988 2005.10.26. 20:18 • [2]
Sziasztok!

Én személyesen ismerem Lolát! A CD-jét pedig, tegnap vettem meg. Szerintem nagyon nagy jövő áll, az ifjú énekesnő előtt! Tudom, hogy sok irigye akad, de inkább legyen 100 irigye, mint 1 szánója! Rengeteg munka, szorgalom és akaraterő kellett ahhoz, hogy Lola idáig eljusson!

Innen is, további sok sikert kívánok Neki!
zuzu74 2005.10.23. 17:42 • [1]
A héten végre megjelenik Lola Álomtánc című albuma. A fiatal énekesnő a magyar nagyközönség előtt legelőször most márciusban, az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi döntőjében tűnt fel. Eleinte mint a magyar Alizée-t emlegették (én is így találtam rá), vagy zenei berkeken belül mint Lolitát, de mára már rálelt saját stílusára. Idén nyáron, a videoklip forgatás alatt töltötte be 17. életévét, már jócskán kilépve a Lolita-korból, így a Lola névválasztás tökéletesnek tűnik. Sokan nem tudják elfogadni, hogy az ismeretlenségből ilyen rövid idő alatt lépett ki, és szinte hónapok alatt lett belőle sztár. Ezért tudni kell róla, hogy zenei pályafutása már 10 évvel ezelőtt elkezdődött, számtalan dalversenyt nyert meg külföldön, született tehetségén túl zeneileg is képezte magát. Az utóbbi hetekben egyre sűrűbben tűnt fel a TV csatornák képernyőjén, és én egyre inkább a rabjává váltam: természetes, közvetlen emberként és kutúrált riportalanyként ismertem meg őt. Bár mostanában ideje nagy részét fölnőttek között tölti és komoly dolgokkal foglalkozik, azért saját bevallása szerint ugyanolyan hétköznapi fiatal lány, mint a legtöbb 17 éves, szeret vásárolgatni, és még olyan butaságokkal is foglalkozik, mint a karkötőkészítés.

Nektek mi a véleményetek Loláról? Milyen énekesnőként, előadóként?

Aki többet szeretne megtudni Loláról, látogasson el a következő oldalakra:
http://lolafanclub.musique.hu/ (Lola FanClub)
http://www.borda.ca/ (Borda.ca - Magyar Sztárfórum)
lap teteje
További oldalak «« 12
AZONNALI PRIVÁT ONLINE HITELEK szolgáltatás [2024.12.18.]
EXPRESS HITELEK 30 PERCEN BELÜL szolgáltatás [2024.12.16.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Happy metal party az Analog music hallban
Happy Heavy Metal, azaz Freedom Call klub koncert az...

A cselló metal királyai újra elvarázsolták Budapestet - Apocalyptica koncert a Barba Negraban
A...

Phoebe és Jason: Egy elfojtott szerelem története 
Szabó Kimmel Tamás és Hermányi Mariann David Mamet drámájában a Centrálban - képekkel
Melodikus death metal szeánsz a Barba Negraban
Elbúcsúztunk a Sepulturatól  
Az olasz életérzést Budapesten is megmutatta az Il Volo
beszámolók még