yo yo yo szevasz brékó brékó,előszöris köss annak a 10 mebernek aki észrevette hogy van ez,és indította a Bëlgát a listán(amugy lehet alapba benne volt..kitudja..:P)
Itt lenne az ideje hogy a bëlgát ne csak "cometre jelöltököljék":D hanem kapjon is valami elismerést,mert amit alkot az igazánfigyelemre és elismerésre méltó
Jah és akit érdekel :január 27.én Bëlga koncert Debrecen ben a lovardában www.lovarda.hu
és egy jó kis fanhonlap:D ... www.maszatkutya.atw.hu
és ha már itt tartok a www.belga.hu t ki ne hagyjam!
gyerekek pár éve amikor kijött ez a zenekar azt hittem valami újabb laza hip-hop-rappes baromság ami próbál sikeres lenni és népszerű és megszedik magukat sok pénzzel mint a Majka (bocs ha valakit sértek ezzel) de neeem!
Két hete először hallottam a Szerelmes vagyok számot. Na akkor leesett, hogy ebben a számban több van mint amit mutat, aztán meghallgattam a többit és rájöttem, hogy igen csak intelligencs ez a zenekar. Minden számnak komoly mondanivalója van, társadalom kritizáló szerepe, nem mondom, hogy épp helyes a nézetük de sok esetben megegyezik az enyémmel és ezért egész szimpatikus lett nekem.
akkor is a Zsolti a béka a legjobb számuk a többit még tanulom csak a legújabbat sikerült meg hallgatnom és ezt a békás albumot. Sok sikert harcosok, jövőre is legyetek hegyalján és megnézlek benneteket!