2024. május 18. | szombat | Erik, Alexandra nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Ronan Keating kiejtette Ádok Zolit – Körbelőtték Magyarországot

Nem sikerült a szombati, moszkvai Eurovíziós Döntőbe jutnia a magyar résztvevőnek. Ádok Zoli nem jutott túl a csütörtöki, második elődöntőből a fináléba, ahol pedig –szinte- csak kelet-európai nemzetek képviseltetik magukat.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.05.14.
Utolsó hozzászólás: 2009.05.23.
Hozzászólások: [16.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

brobi 2009.05.15. 15:54 • [6]
Hááát olvasgatom itt a reakciókat és biztos vagyok benne, hogy c.aniko vagy whitefülű még életében nem látott Euroviziós dalversenyt. Mondjatok már nekem egy, csak egy példát, mikor egy értékes énekes/szám nyert az utóbbi 10 évből! Ne erőlködjetek! Nem fog menni. Végre Magyarország egy olyan számot küldött ki amivel nyerni lehetett volna! Igen, ezzel a langyi, gagyi számmal. Mert mit értünk el pl. két évvel ezelőtt? Magdi úgy énekelt mint egy Istennő, aztán tehette a szemére. Itt pont az ilyen zene az eladható. Én két hete kinn voltam Svédországban és ott egy showműsorban mutatták be a klippeket és egy "szakmai" zsűri értékelte őket. Zoli a második helyen végzett a Norvég srác után. Amikor viszon megláttam tegnap este az elődöntőt azt hittem sirva fakadok! Olyan hamis volt, hogy az fájt... nem volt benne tűz nem volt benne semmi. Én már csak akkor szomorodtam el jobban, amikor Zoli azt nyilatkozta, hogy ők 120%-ot beleadtak, meghogy politika, meg... Én nem ismertem eddig őt. Ez a szám a célnak megfelelt, ha megnézitek a klippet teljesen jó kis ritmusos zene, de az élő előadás köszönő viszonyban sem volt a klippel!!!!! Nem hallgatta meg ezt a gyereket senki mielőtt kiment? SZÉGYEN!!!!! Ránk és rá is!
toromon 2009.05.15. 13:01 • [5]
Hallották ezt a dalt, de asszem magyarul, meg egy picit hosszabban.
c.aniko 2009.05.15. 12:39 • [4]
...ja, nem a legnagyobbat kell kiküldeni, viszont a legjobbat!!! úh. ezzel a műanyag szarral sok keresnivalónk nem volt!
ha meg nem is hallották őt korábban, akkor meg PLÁNE mit keresett ott???????
toromon 2009.05.15. 10:26 • [3]
Bizony ez nagy munka volt, ahogy igérték. Csak az izzadtságszag nem kellett volna bele. Akkor lehet, hogy nem az én fülemmel volt a baj? A táncosok is gyönyörűen mozogtak körülötte, de a szenvedély hiányzott a tekintetükből. Az nem baj, hogy zsűri dönt, mert nem a legnagyobb táború magyar eggyüttest kell kiküldeni. Az viszont biztos, hogy ezt így Gundi se juttatta volna ki. Azt de felejtsük el, hogy ő a harmadik jelölt volt. És nem is hallották (angolul), meg nem is látták a produkciót.
c.aniko 2009.05.15. 09:28 • [2]
...nem akarok az "én megmondtam" szöveggel jönni, de ezt mindenki tudta, akinek van egy kis ízlése, hogy sehol nincs a csóka! ráadásul tök hamis volt és hiába védte a gundel-takács a mundér becsületét (mert ugye anno ő is zsűritag volt), hogy hát nagyon nehéz ennyi ugra bugra közben énekelni, sum: ő is hallotta egyből, hogy gáz!
továbbra se értem, hogy milyen alapon dönthetett néhány "nem a szakma krémje" ember az indulóról helyettünk, mert ez a verseny a közönség szavazataival juttatja a csúcsra az adott versenyzőt, nem néhány dilettáns pár órás válogatása útján!na csak ennyi.
whitefülű 2009.05.14. 23:28 • [1]
Lehet, hogy egy kevésbé langyi, kevésbé gagyi produkcióval kellene kiállni és akkor ütős lenne. Ezen sírtam volna, ha sírni tudnék. Sebaj Zozi, vár itthon Géza meg a csudakenőcs... zizu meg csak hisztizzen.
lap teteje
További oldalak «« 12
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
SÜRGŐS HITELEK zenész » vonós [2024.05.16.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még