Az ilyesfajta hozzászólósdival az a baj, hogy nemigen figyel az egyik hozzászóló a másikra, csak úgy osztja az észt a maga örömére. Én egyáltalán nem érzem, hogy éles ellentétek lennének. Épp ellenkezőleg.
Én se nem vagyok rapper, se pedig rocker (és más sem). Csak jó zenéket hallgatok stílustól függetlenül. És ebben a tudatban is patkolok el. Ezt üzenném Death Fairynek - kicsit megkésve, de mostanában nem volt időm bekapcsolódni a csevegésbe :-)) Minden hozzászólásom erről szólt. Csak el kellene olvasni :-) Persze, hogy a ZENE a lényeg!
Kérdeznék valamit!!
Nem tudna nekem segiteni h mi lehet annak a zenének a cime és az előadója amiben egy Rapper egy csajjal szeretkezik a klippben?
Ha valaki tudja irjon e-mail-t vagy vegyen fel msn-en: r.carlos03@freemail.hu
látom, élesek a határok diszkósok, rapperek és rockerek között......csak egyet felejt el mindenki.....itt csak EMBER van....itt nincs valójában ellentét.....csak mindenki bebeszéli magának, h mivel ő diszkós vagy rocker, bántania kell a rappereket, vagy fordítva.....pedig a legszebb barátságok itt szoktak kialakulni, HA az "ellentétek" engedik.....csak egyszer vennétek észre, h a zene nem azért van, h ellenségeskedjünk, hanem azért, h vmi táplálja a lelkünk.....és édes mind1, h rajtam most bakancs van, vagy deszkát tartok a kezemben.......akkor is az vok, mint mindenki más. a különbség csak látszat! Egyébként is lehet vki diszkós és rohadt bunkó, és lehet vki rapper, de naon jófej és segítőkész( és fordítva) Szal kár erre pazarolni az energiánkat, mikor annyi más gond van az életben......össze is lehetne fogni....és talán így könnyebben átvészelhetnénk az életet......és talán abban a tudatban patkolnánk el, h megértettük, h: MINDEN EGY.....
ha skacok, ezt felfogjátok, megnyílnak előttetek kis kapuk......és akkor le a kalappal előttetek
sok sikert
pusssz mindenkinek:*******
Figyelj, ez teljesen mindegy, hogy tetszik vagy sem. Ha figyelmesen olvasnád a hozzászólásokat, akkor feltűnne, hogy mi a véleményem. Mivel azonban nemigen olvasol (mert az írás is nehezen megy, ugye), ezért nem vitatkozom ilyesmiken. Nem tudom, mit jelent az, hogy "rapper" O.K.? A zenéről, a szövegről meg a feelingről beszéltem, ami vagy összeáll és szól valamiről, vagy pedig nem. A győzikét pedig egész egyszerűen felejtsük már el. Nem kellene vitatkoznunk olyasmin, amiben tulajdonképpen egyetértünk.
bocsi de nagy a valoszinüsége annak hogy ti fére értelmeztétek az egyész dolgot én élek halok a reppért csak mem birom elviselni azt hogy a gyözikére is azt mondják hogy magyarország elsöszámu roma reppere! Csak meg a töbi olyan emerekre akkik azt hiszik magukrol hogy repperek mint majka csak ennyi és ha nem tetszik akkor huzatok el a magasba!!!!!!!!!!!
Nem is tudom, Goodboy, őszintén szólva nem emlékszem a szövegeikre. Tulajdonképpen úgy gondolom, ha a zene és a klip valami összhangban van, és feelinges, akkor az már nagy eredmény. Sajna olyan sok silány munka megy a Viván is (nem csak magyar!), hogy már annak is örülni kell, ha valamit igényesen készítenek el. Leginkább arra gondoltam, hogy a nyitottság a fontos mindenfajta zene befogadásánál.
Pl. én kimondottan utálom az ilyen Majka-féléket, de az a klipje, amikor valami sírban ácsorog valami ördögökkel, az baromira tetszett (fogalmam sincs, mi a szám címe). És ott van az a sitkós gyerek, akinek meg angyalszárnya van egy másik klipben, abban is a Majkával nyomulnak, na az a klip is csúcs. Szóval elismerem, hogy néha egész jókat csinálnak. Ezenkívül a Dopeman "Vagyok aki vagyok"-ja sem rossz. - Azt hiszem, az ember legyen nyitott minden stílusra, nem?