főleg tinilányok kedvencei ők.Nem tudom zeneileg mennyire értékesek,de hogy hatalmas a rajongótáboruk az tuti.
Németül énekelnek.Azt hiszem tipikusan az a banda amit vagy nagyon szeretnek vagy nagyon utálnak az emberek.
Megjegyzem hallani én sem hallottam őket:)
Hűha. És milyen műfajban nyomulnak? Hol lehet meghallgatni? Szerinted jók? Nemrég instruáltam Goodboyt abba az irányba, hogy legyen nyitott. Mostmeg én érzem magam műveletlennek :-)))))
A tokio hotel 4 német srác akiknek meglepően nagy sikerük van itthon és külföldön egyaránt.Életemben nem adtam el annyi lemezt egy előadótól mint ők pedig már elég régóta dolgozom a szakmában
Na jó, akkor valamit a Tokio hotelről is: megmondaná nekem valaki, hogy azok kik????? Sosem hallottam róluk (most ez kit minősít?? Ha engem, akkor sorry vagyok.)
Dj Tiesto? Hát az én szememben egyáltalán nem nagy..sőt! És szerintem elég sokan vannak akik ezt gondolják.
És egyáltalán hol ismerik Tiesto-t? Magyarországon kívül.
( Amugy ezmá megint nem a Tokio Hotelhez tartozik :D)
Figyu! Ti nem igazán ismertek!!
Én se titeket!! Én nem is készülnék dj-nek, ha nem tudnék vmit!!
Tudjátok én ismerek olyan srácot, akinek van mindene, vagyis keverő, lemezjátszó stb., de egy normális szót nem tudtam beszélni a zenéről!!