2024. november 24. | vasárnap | Emma nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Judy miatt megszűnt a Groovehouse weboldala

Alig három évvel indulása után július 14-én beszüntette működését a Groovehouse rajongói site-ból lett hivatalos weboldala, a groovehouse.tk. A site webmestere és Judy - az együttes énekesnője - közti vita fajult idáig.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2006.07.26.
Utolsó hozzászólás: 2007.09.06.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Pszicho 2006.07.26. 20:22 • [7]
igen megérkezett és vasárnap ment is vissza... hát ennyi..majd szombaton jön ha jól tudom...
Manó- 2006.07.26. 20:21 • [6]
Nem tagadom, én is szeretem az együttest, most már talán inkább csak a zenét és képzeld nem csak ezen az oldalon szoktam olvasgatni, hanem az "ideiglenes" oldalon is ,ahol épp Judy írta múlt héten (pontosan júl. 19-én), h pénteken jönnek haza, azaz múlt pénteken. Tehát itthon van! De ha nem is érkezett meg, vki csak képviseli, pl. a manager! Vagy te? :o)
Pszicho 2006.07.26. 20:12 • [5]
Persze, hiszen nyaral... hogy válaszolna rá..majdha hazajön bizti kifejti a véleményét... Nem vagyok elvakult rajongó... sem elvakított... de aki tudja mi történt az sztem máshogy vélekedik...
Én meg voltam közel 60 fellépésen és sosem tátogott mégha beteg is volt... na mind1, télleg nincs értelme ennek...
Előzmény: Manó- • 2006.07.26. 20:02 • [4] • Előzménykövetés 
Manó- 2006.07.26. 20:02 • [4]
Kedves Pszichó! Hát szerintem sokan szivesen meghallgatták volna Judy vélemyényét is, (ld. a cikk végét)de még erre sem méltatta a rajongóit.... Gondolom benned egy elvakult vagy inkább elvakított rajongót köszönthetünk! De azért elgondolkodtató, h mi történhetett, ami miatt idáig fajult a dolog, mert azt azért mindenki sejti, h nem azon veszhettek össze, h mondjuk készül az új honlap! Amire már én is nagyon kiváncsi vagyok, így meg főleg, h már kb 2-3 hete igérgetik és sehol semmi, még mindig..... Olyan szuper oldal meg úgysem lesz soha! Ez van!!!!!
Wiki23 2006.07.26. 19:37 • [3]
Voltam 3 fesztiválon is ahol felléptek, és tátogott a csaj. Nem lepődtem meg a mostani eseten sem hiszen ismerjük a Judykának a stílusát. Elmar mindenkit maga mellől és egyedül marad a végén. Kár vitázni nem győzzük meg 1mást.
Pszicho 2006.07.26. 19:08 • [2]
Már, bocs kedves Wiki, de azt sem tudod mi volt a háttérbe, szóval addig nem kéne ítélkezni amíg nem hallottad mind2 felet, vagy épp nem tudod a háttérdolgokat... És ezekszerint még Gh koncin sem voltál, ha azt állítog, hogy a Judy tátog....
Előzmény: Wiki23 • 2006.07.26. 18:58 • [1] • Előzménykövetés 
Wiki23 2006.07.26. 18:58 • [1]
Ez nem az első eset. Judy természete ilyen rossz. Nem tudom mit képzel magáról, elszállt a playbeck sztárocska. Azt hiszi hogy ha tátog az az elég. Szerintem hálátlan is a csaj. Csak köszönettel tartozhat a honlapért. judy, ezt vártuk tőled.
lap teteje
További oldalak «« (1-10)11
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még