Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. december 10. | kedd | Judit nevenapja
    cdbolt.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Dögös nyári slágerrel jelentkezett Király Viktor
Fantasztikus előadás a Sztárban Sztárban - Király Viktor és Karácsony János: Álomarcú lány
Király Viktor szamurájos-vadnyugatos filmzenét szerez egy rajzfilmhez
Király Viktort ezért gyakran csúfolták
Megérkezett! Király Viktor és Majka & Curtis páros újdonsága
Újabb magyar siker: Király Viktor duettje Anastaciával
Király Viktor elsírta magát - videó a Megasztár legizgalmasabb részéről
Képgalériák
Király Viktor koncert 2017.12.08 E78
Kapcsolatok
Király Viktor

"Ez a srác a bandájával együtt lenyűgöző zenei élményt ad!"

Olyan erős vagy mint egy bika, de olyan okos, mint egy kombájn. Mondta Király Viktornak egykori tanárnője, Varga tanár néni a legnagyobb kedvességgel. Úgy vélte, Viktor nem lesz se matematikus, se fizikus, de az útja már megvan, énekes lesz! Király Viktor koncertet látogattunk december 8-án az E78-ban.  

Király Viktorral mindannyian jó pár évvel ezelőtt a Megasztárban ismerkedhettünk meg. Kuriózumnak minősült az Amerikából hazatért család története, emiatt is rivaldafényt kapott a 16 évesen Magyarországra költözött fiú. A tehetségkutató során pedig bebizonyíthatta, hogy nem csak az „USA-story” miatt érdemes figyelni rá. Mikor hazánkba berobbantak a különféle tehetséget kutató, vagy inkább tehetséget mutató szórakoztató műsorok, hirtelen rengeteg olyan embert láthattunk a tv képernyőjén, akinek tehetségétől elállt a szavunk.

A műsorok végeztével azonban az ott látható talentumok vagy eltűntek a „süllyesztőben” vagy egyéb médiafelületeken próbáltak újra láthatóságot elérni, esetleg saját lábukra állva taposták ki maguknak az utat. Egy biztos, többségükön ott maradt az a bizonyos bélyeg, ami levakarhatatlan: tehetségkutatós. Minden bizonnyal nehéz ezt a címkét viselni és bárhogy próbálkozik az ember, valahogy újra és újra a látótérbe kerül.

Lenyűgöző volt látni

Így van ez Király Viktorral is, aki a koncertet is a 10 éves Megasztáros feltűnésére emlékezve kezdte. Pedig az elmúlt években letett annyit az asztalra, hogy nemes egyszerűséggel Király Viktorként aposztrofálhassa magát. Jó példa erre 8 fős (!) profi zenekara is és az a zeneiség, amit kaptunk tőlük ezen a pénteki estén. Tehát művészet tekintetében panaszra nem volt okunk, sőt lenyűgöző volt látni a zenekar közös létét a színpadon.

A dalok közötti átkötéseknél azonban néha kényelmetlenül éreztem magam. Az erőltetett megszólalások kissé zavaróan hatottak rám, de ahogy körülnéztem, észrevettem, hogy a teremben állók nagy többsége nem így vélekedik. A közönség sorai között a kisiskolásoktól egészen a nyugdíjas korosztályig mindenki képviseltette magát, és az átütő öröm és eufória nem csak a kicsiken, de nagyokon is látszódott.

Viktor vicces megszólalásain pedig nagyjából kivétel nélkül nevetett mindenki. Voltak, akik teli torokból énekelték a dalszövegeket (többek között olykor én is), táncoltak, sőt volt olyan is, akit egyenesen a színpadra hívtak fel, hogy ott lejtsen a koncert alatt. A hátsó sorokban ülőket is sikerült nagy nehezen megmozgatni, bár felállni senki nem volt hajlandó, egy kis karemelés, majd balra-jobbra integetés mindenkinek belefért.


A város egyik legjobb koncertterme az E78, ez vitathatatlan. A hangosítás és a fények is mind-mind alátámasztják ezt, most utóbbi esetében mégis volt egy határozottan zavaró részlet. A koncert alatt több alkalommal világították meg a közönséget, hogy a zenekar is szemügyre vehesse az előttük álló tömeget. Kissé sajnáltam is a színpadon álló fiúkat, mert magamból és a mellettem állókból kiindulva csak fél szemmel hunyorgó, arcukat eltakaró embereket láthattak. Olyannyira erősre sikerült a közönségre állított fény, hogy csak győztem kapkodni a kezem a szemem elé, majd valahogy visszanyerni a látásom, miután a fények többsége ismételten a zenészeket világította meg. 

Mindezeket végigolvasván higgyétek el, megéri legalább egyszer ellátogatni egy Király Viktor koncertre! Ez a srác a bandájával együtt lenyűgöző zenei élményt ad! 
 

Képek a koncertről

- Mandarin -

 

[2017.12.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Gitár és Basszusgitár oktatás szolgáltatás » oktatás [2019.12.07.]
Angolból korrepetálást vállalok-online i szolgáltatás » oktatás [2019.12.03.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
Zene.lap.hu

Nagyvárosi éjszakák Budapesten - a Scorpions az Arénában koncertezett
A Scorpions már...

Megnéztük a Zanzibar zenekar születésnapi koncertjét - képekkel
December elsején...

Dinner show először Magyarországon - képekben
MegzizZENés és örömzúzás
Szétfeszített a rock and roll rugója! – T30 koncert Győrben
„Á, ő, izé, egyáltalán és miegymás …” – Mágnás Miska a Vígszínházban
Hogyha kell egy tánc - musical gála a Művészetek Palotájában
beszámolók még