Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. december 10. | kedd | Judit nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Zene.hu
 
 

Egy jó buli, ami jó ügyet szolgál!

Kollányi Zsuzsi és Kefír (V-Tech) is közreműködik azon a bulin, amely Budapest belvárosában lesz, és amely a minőségi élő zenén túl a hátrányos helyzetűek segítségéről is szól.

A jótékonysági est október 11-én, a Ray’s Pub & Bistroban (volt Jazzy Pub) lesz, kora estétől hajnalig tartó programokkal, sztárfellépőkkel. A jegyeket a helyszínen lehet majd megvásárolni 2000 Ft-ért. A fellépők, akik első szóra mellénk álltak és a tiszteletdíjukat e nemes célra ajánlották fel: CéAnne, Monkey Business Band, valamint Kefír (V-Tech) és nem utolsó sorban Kollányi Zsuzsi! Az est házigazdájának szerepét pedig Müller Attila vállalta.

Az eseményt az Angyal Tanya szervezi, amely szervezet az alábbiakat írja magáról és a támogatandó családokról:

"Tiszakécskén él egy háromtagú család. Anyuka kb. 40 éves, gyógyíthatatlan beteg, állandó felügyeletet igényel. Apuka részmunkaidőben dolgozik, és van egy 8 éves kislányuk, akinek vannak álmai – ezek mellett a családnak semmilyen káros szenvedélye nincs, ami összetartásról és lelki erőről is árulkodik. Amiben segítséget szeretnénk nyújtani nekik elsősorban az a ház tetőzetének javítása, nyílászárók cseréje és egy kicsit felkészíteni az ingatlant a télre. Ezen kívül a mindennapi életüket szeretnénk kicsit segíteni tartós élelmiszer-csomaggal, valamint egy-két háztartási eszköz beszerzésében (pl. palackos gáztűzhely). Amiben mindenképpen szeretnénk még támogatást nyújtani, a kislány egyik nagy álmában közreműködni: lovagolni szeretne, és ezt a közelükben meg is tudná tenni minimális támogatással, ehhez keresünk partnert.

Egy borsodi településen, Vilmányban szintén egy nehéz sorsú családdal tartjuk a kapcsolatot. Náluk többször jártunk már adományokkal, illetve a továbbiakban szeretnénk segítséget nyújtani nekik a kis házuk téliesítésében (itt jegyzem meg, hogy ezekre a munkálatokra van már partnerünk, aki hatalmas segítséget nyújt). Egy idősebb, beteges néni, mindannyiuk „nagymamája” neveli a gyerekeket, mert az anyjuk elhagyta őket, és az intézet a nagymama számára elfogadhatatlan volt. A nagyobbak minden lehetőséget megragadnak, ha munkáról van szó, sajnos, ez nem sok akad, viszont közmunkára, idényjellegű munkára folyamatosan jelentkeznek, emellett természetesen, maximálisan segítenek az otthoni feladatokban is.

Harmadik fő és állandó célunk a nehéz sorsú gyerekek folyamatos támogatása, mindennapjaik megkönnyítése. Ez tűztük még ki magunknak első számú célként."

[2019.10.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Gitár és Basszusgitár oktatás szolgáltatás » oktatás [2019.12.07.]
Angolból korrepetálást vállalok-online i szolgáltatás » oktatás [2019.12.03.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Fabrik
koncert.lap.hu

Nagyvárosi éjszakák Budapesten - a Scorpions az Arénában koncertezett
A Scorpions már...

Megnéztük a Zanzibar zenekar születésnapi koncertjét - képekkel
December elsején...

Dinner show először Magyarországon - képekben
MegzizZENés és örömzúzás
Szétfeszített a rock and roll rugója! – T30 koncert Győrben
„Á, ő, izé, egyáltalán és miegymás …” – Mágnás Miska a Vígszínházban
Hogyha kell egy tánc - musical gála a Művészetek Palotájában
beszámolók még
cdbolt.lap.hu