Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2020. február 22. | szombat | Gerzson nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 

Gránit Oroszlán Példakép Díj 2019 - íme az idei jelöltek

Neves zsűri választotta ki a 15 példaértékű férfit. Nagyszabású díjkiosztó gálán vehetik át a nyertesek az idei Gránit Oroszlán Példakép Díjakat

Összeült a Gránit Oroszlán Példakép Díj zsűrije, megvannak a döntősök. Olyan neves személyek is állnak közöttük, mint Mónus József, Dr. Pataki Gergely illetve Szekeres Pál.

A prominens tagokból álló zsűri kijelölte azt a 15 felelősségteljes férfit, akiknek idén esélyük van elnyerni a Férfiak Klubja által létrehozott Gránit Oroszlán Példakép Díjat. A közéleti kategória döntősei között idén is híres személyek állnak, akik már valami jelentőset „letettek az asztalra”, és követhető példaképek lehetnek. Ezzel az elismeréssel a férfi minta nélkülözhetetlenségére szeretnék felhívni a figyelmet. Arra, hogy férfinak lenni nem adottság vagy lehetőség, hanem jövőteremtő kötelesség is egyben. A közhasznú társadalmi szervezet idén már harmadízben készül kiosztani ezt a díjat azoknak, akik tenni akarásuk, áldozatos munkájuk, példamutatásuk miatt a legjobban megérdemlik.

A döntősök közé idén is igen neves személyiségek kerültek be, és hogy kik lesznek azok, akik végül elnyerik a fődíjat, arról 2019. november 18-án, a Férfiak Világnapjának előestéjén, egy nívós gálaműsor keretében fog lehullni a lepel.

Minden közösség sorsa azon múlik, mennyire becsüli meg azon tagjait, akik hajlandóak tenni érte. A Férfiak Klubja azért alapította a Gránit Oroszlán Példakép Díjat, hogy évről-évre kitüntethesse vele a jövő generációkat motiváló, fáradtságot nem ismerő, felelősséget vállaló férfiakat. Idén öt kategóriában lehetett jelöléseket leadni és jelentkezni (Apa, Férfi pedagógus, Mester, Közéleti és Felelős üzletember példakép). Minden elfogadott jelölt oklevelet kap, és jogosulttá válik a Gránit Oroszlán Példakép Díj Jelöltje cím viselésére. Ezt követően jutott szerephez a neves tagokból álló szakmai zsűri, amely az elfogadott jelöltek közül kiválasztotta a kategóriánkénti 3-3 döntőst. Egy későbbi fordulóban közülük kerülnek majd kiválasztásra a végső győztesek.

A Férfiak Klubja büszkén mutatja be a Gránit Oroszlán Példakép Díj 2019 döntőseit (Felsorolás kategóriánként ABC-rendben.):

Az Apa kategória döntősei: Izsó László, Pekker Áron, Terdik János.

A Férfi pedagógus kategória döntősei: Hajdu Gyula, Sándor Csaba Lajos, Szabó Krisztián.

A Mester kategória döntősei: Gorove László, Járosi Péter, dr. Németh Endre.

A Közéleti szereplő kategória döntősei: Mónus József, Rákász Gergely, Szekeres Pál.

A Felelős üzletember kategória döntősei: Ács Zoltán, Handó János, Dr. Pataki Gergely.

A döntősök kiválasztásának nehéz, de hálás feladatában résztvevő zsűri tagjai:

Béres Klára, a Béres Gyógyszergyár Zrt. kommunikációs igazgatója, a Béres Alapítvány elnöke;

Vass Virág, író, újságíró, lapszerkesztő;

Novák Tibor, a Nobilis Zrt. tulajdonosa és vezetője, a 2018-as Gránit Oroszlán Példakép Díj Felelős Üzletember kategóriájának győztese;

Várkonyi Attila (Dj Dominique), zenész, rádiós és televíziós műsorvezető, a 2018-as Gránit Oroszlán Példakép Díj Közéleti szereplő kategóriájának győztese;

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója, bestselleríró, előadó, társadalmi felelősséget érző közgazdász.

- Nem csak a gyerekeknek, hanem minden embernek, az egész társadalomnak szüksége van elsajátítható mintákra, példaképekre, akikre felnézhetnek, akiket utánozhatnak, akiket követhetnek. Egy olyan élcsapatra, akik már letettek valamit az asztalra, akik a teljesítményükkel, az elkötelezettségükkel, az életükkel már bizonyítottak. Így volt ez a történelem során eddig mindig, és így van ez ma is, legalábbis így kellene lennie. Ezeknek a férfiaknak a felkutatására és felmutatására hoztuk létre a Gránit Oroszlán Példakép Díjat - részletezte Bedő Imre.

A Gránit Oroszlán Példakép Díj 2019 végső győzteseinek kihirdetésére és az ünnepélyes eredményhirdetésre - a döntősök jelenlétében - 2019. november 18-án, egy nagyszabású gála keretében kerül sor.

[2019.11.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
turnémanagert keres a Swan 2000 zenekar zenekar [2020.02.18.]
Biztonságos kölcsön magánszemélyek közöt egyéb [2020.02.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Legolvasottabb cikkek

koncert.lap.hu

Kowalsky meg a Vega az Arénában - képekben
Február 15-én 15 ezer ember volt kíváncsi a...

Megnéztük Janza Kata és Szabó P. Szilveszter önálló estjét
"Ilyen szerelem illik a...

Slipknot 2020: Az összeszedetlenség is belefért Coreyéknak
Megnéztük ABBA Tribute Showt az Akvárium Klubban - képekkel
La Mancha lovagja olvasópróbán jártunk -. képekben
Ilyen volt a Tankcsapda Szilveszter - képes beszámoló
Megnéztük a Charlie koncertet a Barba Negrában
beszámolók még