2022. október 5. | szerda | Aurél nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Follow the Flow koncert a Budapest Parkban

Megnéztük a Follow the Flow koncertjét a Budapest Parkban - képekkel

Fura, de mintha telt ház és telt ház között is lenne különbség: iszonyú tömeg volt a Follow the Flow koncertjén a Budapest Parkban, még hátul, a WC magasságában is alig lehetett mozdulni. Két hete a Tankcsapda hasonlóan telt házas koncertjén itt még bőven volt hely...

Oliver from Earth volt az előzenekar, és bár amúgy is sejteni lehet, milyen óriási lehetőség a bemutatkozás a Budapest Parkban, Patocska Olivér elcsukló hangja, amikor erről beszélt, nagyon jól konkrétan megmutatta, milyen megható tízezer ember előtt fellépni.

Teljesen jól sikerült a bemutatkozásuk, az viszont furcsa volt, hogy vendég és a fő együttes között szokásos 1+2 órás felosztás helyett 1,5-1,5 órát zenélt mindkét zenekar - nem Olivérékből volt sok, a Follow the Flow-ból volt kevés.

OK, az a másfél óra viszont jól sikerült. Ami azonnal feltűnt, hogy feljavították a fénytechnikát, erősek, szépek és hatásosak voltak a fények, a hangtechnika viszont pont fordítva, kifejezetten rossz volt, a szövegeket alig lehetett érteni.

Follow the Flow koncert a Budapest Parkban képekben - klikk a fotóra


Tetszett, hogy a Follow the Flow is kezd felsorakozni azok közé az együttesek közé, amelyek egy teljes koncertműsort össze tudnak állítani nagy slágerekből (Fedezékbe, B-oldal, Maradok távol, Gavallér, Világom, A holnap küszöbén, Régi mese, Anyám mondta, Tavasz, Porszem, Nem tudja senki) - nem kell túl nagy rajongónak lenni, hogy végig együtt tudj énekelni a zenekarral.

Nagyszerű hír, legalábbis Szakács Gergő a koncert közben megígérte, hogy lesz még Follow the Flow koncert itt a Parkban, szeptemberben! Hogy addig hol láthatod őket, megtekintheted az együttes Facebook oldalán  (https://www.facebook.com/followtheflowofficial/events), ahogy a Budapest Park műsorairól is a legegyszerűbb a Facebookon tájékozódni (https://www.facebook.com/budapestpark/events/)

A végére már csak egy kérdés: a koncert utáni bulikban miért ennyire retró zenék szólnak? A négy helyszín közül legalább az egyikben átmerészkedhetnének a kétezres évekbe...

Fotó: Szatmári Péter

Tóth Noémi
 

[2021.07.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2022.10.04.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között zenész » énekes/énekesnő/vokalista [2022.10.03.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Kétnapos ünnepségsorozat egy 30 éves lemez tiszteletére
Vannak feleslegesen erőltetett...

Billy Idol, a rocklegenda a Budapest Parkban - képekben
Az esős időjárás ellenére is közel...

Megnéztük T. Danny koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
50 éves lett Janza Kata, koncerttel ünnepelt - képekben
„Örs egy csoda” – koncerttel emlékezett az AWS
Megnéztük: 80's Disco Retro Festival a Budapest Parkban - képekkel
Óriási nyárbúcsúztató Kowa koncert volt a Parkban - képriport
beszámolók még