2024. június 15. | szombat | Jolán, Vid nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
LOTS Music
Marco Mendoza Trio

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza

Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét egy remek klubkoncertet adott a BackStage Pub-ban.

Utoljára 2022 szeptemberében láthattuk ugyanezen falak között, illetve korábban is többször megfordult hazánkban az Marco Mendoza.

Nevét nem hiszem, hogy a stílus kedvelőinek be kellene mutatni, én a világ egyik legjobb basszusgitárosának tartom, aki mellette óriási egyéniség, elképesztő énekhanggal. Játszott millió zenekarban, dolgozott együtt rengeteg zenésszel (Black Sabbath, Thin Lizzy, Ted Nugent, David Lee Roth, The Dead Daisies, a teljesség igénye nélkül), de szólóban tud egyénisége kiteljesedni. Ugyanakkora lelkesedéssel játszott itt a Backstage Pubban vagy bármelyik ország bármelyik klubkoncertjén, mint zenekaraival a nagy stadionok közönsége előtt.

Fél kilenc körül lépett színpadra zenésztársaival (Drew Lowe gitár, Chris Allan dob), azonnal belakva a színpadot és közvetlen beszélgetésbe kezdett velünk, a közönséggel.

Jó látni minket, köszöni, hogy eljöttünk, mindig nagyon hálás a szeretetért, támogatásért a rajongóknak. A dalok gerincét a legutóbbi 2022-es New Direction lemez (második dalnak el is játszották a címadó tételt az albumról) és a korábbi 2018-as szóló lemeze jelentette, mint például a számomra giga kedvenc „Viva La Rock” (2018-as album címadó dala), amivel startolt a koncert.

Ám nem maradhatott el a már szinte kötelező kedvenc John Lennon feldolgozás sem, a „Give Peace of Chances”, ahol előszeretettel jön le a közönség soraiba zenélni, ez most sem volt másképp. A koncert második felében volt még rengeteg jammelgetés, közönségénekeltetés és tapsoltatás, aminek örömmel tettünk eleget. Megvillantotta hangjának legmagasabb terjedelmeit is Marco. Minden dalt feldobott némi fűszerrel élő verzióban, szájával különböző hangutánzásokkal zenélve vagy épp sikoltva, gitár és basszus szólókkal tűzdelve. A hangzás hibátlan volt, aktuális zenészei is profik. A „Hey Baby” című dal alatt csettintgetésre kért minket, érdekes lenyűgöző élmény volt, hogy az össznépi csettintgetés, mennyire felpezsdíti a hangulatot.

Koncert után Marco ismét szokás szerint azonnal kijött hozzánk, dedikálni, fotózkodni (ő készíti ám a szelfiket, rutinos ebben is).

Hibátlan bulit csapott ismét Mendoza úr, bármikor fellép, biztosak lehetünk benne, hogy egy profi és egyben remek hangulatú koncert részesei lehetünk.

Köszönet a szervezésért a Lots Music-nak!

Balázs Adrienn

Videók

[2024.06.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.13.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.12.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Az Esti Kornél történetének első minifesztiválját...

Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Ki hitte volna, hogy még fogjuk látni a...

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
beszámolók még