2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Elmarad a Csillag születik gála
Utasi Árpád a legszimpatikusabb
A 4 for dance nyeri a Csillag születik fődíját
Óriási meglepetés a Csillag születik döntőjében!
Utasi Árpi: Sokat köszönhetek Fábrynak - képekben
Képgalériák
További képek a döntőből
Utasi győzelem képekben
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Csillag születik
Kovácsovics Fruzsina
4 For Dance
Ördög Nóra
NOX
Bereczki Zoltán
Sub Bass Monster
Miklósa Erika

Hárman kaptak lemezszerződést - Csillag születik percről-percre, képekben

A tehetségkutató döntőjében kiderül, ki nyeri a havi 1 milliót és a Fiat 500-as személygépkocsit. Az eseményről élőben számoltunk be.

01:33 Utasi Árpi: Sokat köszönhetek Fábrynak - interjú a győztessel

01:21 További képek kerültek fel a döntőről

00:58 Utasi győzelméről készült képek balra a Galériáknál érhető el a site-unkon.

23:04 Zajlik az eredményhirdetés, megvan a végeredmény.

23:01 A győztes egy éven kersztül 1 millió forintot és egy személyautót kap.

22:59 Lezárult a szavazás

22:54 Miklósa Erika és egy gyerekkórus kápráztatta el a nézőket. Zongorán kísérte Wolf Péter.

22:51 Bíró Gergő megálmodta, hogy a 4 for dance nyeri a tehetségkutatót - ezt ő maga árulta el az élő műsorban.

22:42 "Marhára sajnálom, hogy ennek vége" - mondta Falusi Mariann.

22:28 Mondd el a véleményedet fórumunkba. A hozzászólók között zenei CD-t sorsolunk ki

22:20 Polyák Rita Rontó Kittyvel énekelte el a Tell Him című duettet, míg Toldi Viki és testvére Anna Mariah Carey karácsonyi slágerével varázsolta el a közönséget. Majd további meglepetések sora következett. Pál Zoli egyszer csak leváltotta Fábry Sándort a zsűriszékben.

22:11 Jelenleg  a középdöntősök produkciója zajlik. Újra a régi kiscsillagok léptek színpadra. Ismét hallhattuk Kocsis Tibit és Janicsák Veronikát, valamint közös táncos műsorral készült a Lakatos-Rostás páros, illetve a Balck Time.

21:50 Utasi Árpi Szabó Gyulával zárta a versenyt. A kis mesemondó meselemezzel jelentkezik, az erről szóló szerződést most vette át.

21:34 Kovácsovics Fruzsina Bereczki Zoltánnal dalolt, majd Fruzsi is kapott egy lemezszerződést az EMi-tól.

21:28 A közönség a 4 for dance-t skandálta. Jogos az elismerés. A fiúk a jövő évi Budapesti Tavaszi Fesztiválra kaptak fellépési lehetőséget.

21:24 A 4 for dance ezúttal, a népszerű rapperrel Sub Bass Monsterrel remekelt.

21:17 Most Bíró Gergő Péter Szabó Szilviával és Nox-szal lép fel. Nagyon jól éreztem magam - jegyezte meg Gergő. Jutalom ez a fiúnak. Megérdemli. Lemezszerződést is kapott.

21:07 Hamarosan következnek a duettek.

20:51 Utasi kapta az utolsó pontszámokat a négytagú ítészekről - ez 35 lett.

20:42 Kovácsovics Fruzsina énekel, ami 39 pontto ér, egyedül Falusi Mariann adott 9-et. Utasi Árpi mesél.

20:23 Színpadon a nagy esélyes 4 for dance. A zsűri ismét 40 pontot adott.

20:19 Elsőként Bíró Gergő lépett színpadra. Szép volt, megható volt, kerek, volt, egész volt - mondta Fábry Sándor. Az ítészek 37 ponttal értékeltél a produkcióját, Fábry, Náray 10-10-et, míg Keleti 9-et, Falusi 8-at adott a népdalénekesnek. A 4 for dance következik.

20:00 A döntő egy téli hangulatú számmal indult, ahol az egykori elő- és középdöntős énekes csillag fellépett. Talpig fehérben, együtt énekeltek, táncoltak és köszöntötték a nézőket a Szánkózás című dallal

19:51 A győztes személye kizárólag a nézők szavazati alapján dől el. A zsűritagok ugyan pontoznak, de pontszámaik nem számít bele a versenybe.

19:35 Bíró Gergő a NOX énekesnőjével, Péter Szabó Szilvivel lép színpadra, addig a kis mesemondó Utasi Árpi Szabó Gyulával,.

"Eddig is néztem a műsort, nekem mindig is Gergő volt a kedvencem. Azt nem árulhatom el, hogy mit fogunk előadni, de nagyon meghitt lesz" - mesélte a Blikknek Szilvi, a NOX énekese.

"Tüneményes kisfiú, hihetetlen esze van. Még nálunk is járt, meghívtam ebédelni, és úgy dolgoztunk együtt. Boldog vagyok, hogy vannak még olyan kisfiúk, akiket a mese érdekel, és nem a számítógép" - vélekedik Szabó Gyula a mesemondóról.

19:13 Világhírú magyar operénekesnő, Miklósa Erika lesz a mai műsor sztárvendége.

18:58 Hamarosan 20 óra kezdődik az RTL-Klub élő közvetítése a Csillag születik döntőjéről. Mondd el a véleményedet fórumunkba. A hozzászólók között zenei CD-t sorsolunk ki

18:00 Véget ért a szavazásunk. Olvasóink szerint a versenyt 4 for dance nyeri.

16:38 Lapunk szavazásán a 4 for dance vezet 45 %-al, Kovácsovics Fruzsina 25.3%-ot, Bíró Gergő 15 %-ot, Utasi Árpád 15 %-ot gyűjtött.. Szavazás 18 óráig tart.

16:37 Sűrű év áll Ördög Nóra mögött. Alig, hogy véget ért a Szombat esti láz második szériája, máris belevágott a Csillag születik szervezésében, hiszen a tehetségkutatóban nem csak mint műsorvezető, hanem mint szerkesztő is dolgozott. Szombaton utoljára lépnek színpadra a kiscsillagok, így karácsonykor már a pihenésé lesz a főszerep.

- Azt hiszem, hogy karácsonyra már olyan kimerült leszek, hogy csak aludni fogok a fa alatt. Szerencsére különösebben nem kell készülnöm az ünnepekre, mivel az anyukám és a nagymamám főznek, én már be sem férnék a konyhába. Az ajándékokra sem volt sok gondom, a párom, Kristóf például meg is rendelte magának azt a vakut a fényképezőgépéhez, amit tőlem szeretne kapni. A karácsonyfadíszítés csapatmunkában zajlik, apukám bogozza az égőket, az öcsém a szaloncukrokat én pedig a díszeket pakolom a fenyőre - nyilatkozta a csinos műsorvezető.

14:24 A négy döntős kiscsillag, tehát Kovácsovics Fruzsina, Utasi Árpi, Bíró Gergő és a 4 For Dance kétszer is a színpadra lép. Mindenki előad egy egyéni produkciót, mint mindig, majd a versenyzők egy-egy sztársegítőt kapnak maguk mellé a második előadásukhoz. A kis mesemondónak, Utasi Árpinak példaképe, Szabó Gyula segít, Bíró Gergő a Nox-szal lép színpadra, Kovácsovics Fruzsina Bereczki Zoltánnal énekel duettet, míg a 4 For Dance a rapper Sub Bass Monsterrel karöltve szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

12:40 Igazi, hamisítatlan karácsonyi hangulat lesz a stúdióban, karácsonyfával és gyönyörűen feldíszített színpaddal. Ördög Nóra természetesen ezúttal is egy Náray kreációban vezeti majd a műsort.

- Annyit árulhatok csak el, hogy nagyestélyiben leszek, és a kiscsillagok is az ünnephez méltóan lesznek felöltözve – titokzatoskodott a műsorvezető.

Nóra a Netbulvárnak azt is elmondta, hogy rengeteg meglepetéssel fognak kedveskedni a nézőknek: Fellépnek a középdöntőből ismert versenyzők, akik közös produkciókkal készülnek és az elődöntősök közül is felbukkannak néhányan. Karácsonyi hangulatú produkciókkal készülnek, szeretnénk emlékezetessé varázsolni az ünnepeket a nézők számára.

11:24 Utasi Árpád a legszimpatikusabb

10:47 A 4 for dance nyeri a versenyt. Szavazz a zene.hu főodalán ma 16 óráig

10:45 Elmarad a Csillag születik gála

Mondd el a véleményedet a fórumba.

- zene.hu -

[2007.12.23.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
csillagok 2007.12.25. 14:47 • [13]
Ebben az országban és a határon túli magyarok között is nagyon sok tehetséges gyerek van. Ha szerveznének ezeknek a gyerekeknek egy tehetségkutató versenyt, akkor sokkal jobban összehasonlítható lenne a valódi tehetség. A csillag születik műsorban sajnos több volt a szubjekum az sms küldők között. Véleményem szerint akár Árpi osztálytársai között is akad egy ugyanilyen, vagy tehetségesebb gyerek, aki meg tudta volna nyerni ezt a játékot.
Dr. 2007.12.23. 22:58 • [12]
Én gyerekeket tanitottam, igenis tehetséges a gyerek. Már unjják sokan a sztár énekeseket , stb.
Szerintem inkább ilyen mesemondóra van szüksége a jövő generációnak és nem táncművészekre. Kicsit nézz magadba a szeretetszolgálattal kapcsolatban. Ha te lennél az ő helyében és ilyesmit olvasnál, jól esne?csak azért mert szegény sorsú vagy? Hát kétlem.
Előzmény: fruzsifanclub • 2007.12.23. 12:59 • [8] • Előzménykövetés 
Dr. 2007.12.23. 22:47 • [11]
Szerintem nem volt szervezkedés. Már tul sok a sztár , énekes , táncos ,stb. Ez a gyermek egy karakter , sokat adhat a jövő gyermekeinek. Én nagyon remélem ,hogy sikerül neki az álma és sok magyar gyermek fogja hallgatni a meséket amiket ő mesél. Kicsi csiszolással , sokra viszi majd. Én például csak most szavaztam, két produkcióra adtam a szavazatom. De valahol reméltem hogy Utasi nyer.Megérdemelten.
Előzmény: mari • 2007.12.22. 23:32 • [6] • Előzménykövetés 
pappildi 2007.12.23. 16:50 • [10]
Úgy látszik, ez a verseny arról szólt, hogy a legszegényebb vigye el a pálmát.
Rendezzenek egy szegényeknek szóló Ki mit tud?-ot, akkor nem lennék ennyire felháborodva a győztest illetően.

Ennek a gyereknek az alaphangja is rekedt, rosszul veszi a levegőt, elnyeli a szavak végét stb...
A szívem szakadt meg, mikor a kiesők következtek, mert az Utasi gyereknél ezerszer jobbak voltak. Az is igaz, hogy nem a legjobbak kerültek a döntőbe.

Fábry úr minden követ megmozdított, hogy az ő kis kedvence legyen a szupersztár! Nevetséges! Biztosan sokan lesznek - velem együtt -, akik ha Fábryt eddig kedvelték, most aztán igazán megutálják!

Ki tudja ellenőrizini a számítógépes szavazatokat? Ez úgy ment, mint a Megasztárban, ahol nem tudtam volna soha elképzelni, hogy Varga Ferike Rúzsa Magdi ellenfele legyen. Ebben Balássy Betti keze is benne van.

Ha Bíró Gergő vitte volna el az első díjat, akkor is ugyanígy éreznék! Egy általános iskolai karácsonyi ünnepségen még elmegy, de hogy sztár legyen, az már igen nagy túlzás!

Szerintem Fábry még a politikusokat is megmozgatta, hogy szavazzanak Árpikára! Sólyom Lászlónál már bevágódott!

Üzenem Fábrynak, hogy ízléstelen volt, amit tett és most elégedetten teheti a kezeit a paplan fölé!
Pityesz76 2007.12.23. 13:16 • [9]
lehet a nyertest szeretni nem szeretni,csak egy dolgot vegyetek észre a közönség szavazatán mult és Árpi kapta a legtöbbet ennyi
-Hajrá Árpi:)
de az rtlt ismerve a többiek se usszák meg ennyivel:)
Boldog karácsonyt mindenkinek:)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még