2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Erdőhegyi Brigi a Bon-Bon új énekese?
Császár Előd: "Néha már úgy érzem, alig kapok levegőt"
Erdőhegyi Brigi: "Nagyon fárasztó, de élvezem"
Képgalériák
Képek a Bizalom forgatásáról
Kapcsolatok
Erdőhegyi Brigitta
Szolnoki Péter
Shane54
Bon Bon

Erdőhegyi Brigi nemet mondott a bikinis jelenetekre - videóval

A népszerű énekesnő, Erdőhegyi Brigitta, két év után, Bizalom címmel új dallal és új videoklippel jelentkezett, amely meglepő módom nem a bombázó nőisségéről szól.

A nemrég Gorbacsov 75. születésnapja alkalmából rendezett exkluzív partin is fellépő Erdőhegyi Brigitta az egyik legfontosabb dolognak tartja a bizalmat két ember kapcsolatában, legyen szó szerelemről vagy barátságról. Nem véletlen, hogy a szövegíró Szabó Ági erről írt neki egy latinos lüktetésű, kicsit jazzes popdalt, amelynek a zenéjét nem más, mint Szolnoki Péter és Török Tamás szerezte. 

Az énekesnőnek nagyon nagy kihívás volt, hogy kivel dolgozzon, hiszen olyan populáris dalt szeretett volna, ami a jazz vonulatait tartalmazza.

- Brigivel két évvel ezelőtt találkoztunk egy közös fellépésen és Tamással mindketten nagyon megkedveltük őt – mondta Szolnoki Peti, a nemrég ismét aranylemezessé lett Bon-Bon együttes énekese. – Amikor Brigi nemrég felhívott és megkérdezte, lenne-e kedvünk egy dalt írni a készülő albumára, azonnal igent mondtunk! Mivel tudtuk, hogy Brigi nemcsak énekel, hanem táncol is, úgy gondoltuk, hogy egy kis latinos cha-cha-cha igazán jól áll majd neki!

"Kértem, hogy korán ne kezdjünk"

Érdekesség, hogy a számot komplett nagyzenekarral, négy fúvóssal vették fel és ez a videoklipben is fontos szerepet játszik, amit egyébként - Brigi elképzeléseit megvalósítva - Lengyel Andor (Fej vagy Írás) filmrendező jegyez, amelyben a jazzénekesnő ismét bebizonyítja, hogy nemcsak csinos, de nagyon jó énekesnő is!

Petiék persze ebben is feltűnnek majd: - A klipben törekedtünk arra, hogy ne a nőiességem kerüljön előtérbe - ezért nem autós és fűrdőruhás jeleneteket vettünk fel -, hanem a zenéről és a zene öröméről, amikor egy tíztagú csapat feláll és örülnek annak, hogy zenélnek. Szerettem volna, ha ez a hangulat lejön a klipből. – árulta el Brigi, aki a kisfilmben - Szolnoki Peti ötlete nyomán - egy fergeteges táncjelenetet is előad, amelyben partnere Horváth Zoltán, a Botafogó Együttesből.

A forgatás 8 órát vett igénybe.
- Kértem, hogy korán ne kezdjünk, mert azt nem kedvelem. Délben kezdtünk el készülődni, a táncjelenetek rögzítése 14 órakor kezdődött és ötig tartott. Minimum 20-szor megcsináltuk a koreográfiát, vettük egybe az egészet, külön csak lábakat, csak fejeket. Ezt követően beállt a zenekar és este tízre végeztünk – mondta az énekesnő, akitől megtudtuk, hogy ráadásként még két remix is készült, ebből az egyiket Shane 54 készítette.

Képek a Bizalom forgatásáról

Nézd meg a Bizalom klipet:


- Bíró Zsolt -

 

[2008.03.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még