2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Rockerek a Ringben - Meg tudja-e őrizni címét Szigeti Ferenc?
"Ahogy a Halak": születésnapi Örömkoncert a Republic-kal - képekben
Új győztest hirdettek a Rock DJ párbajon - képekben
A kevesebb érdeklődő ellenére lesz Rock Aréna3
Keményen megy előre a Wall Street
Kiváló rockzenészeket talált el az "Arany Nyíl"
Képgalériák
Pont FM találkozó - március
Kapcsolatok
Jolly Roger
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Pont Fm közönségtalálkozó
[2008. március 14.
péntek 20:00]

A műsorvezetőkkel buliztak a hallgatók

Ahogy már hírt adtunk róla a Pont FM 88.1 Rádiójának stábja és a törzshallgatók minden hónapban összejönnek egyszer egy baráti találkozóra, a Rocktogonba. A márciusi találkozón ott voltunk, erről szeretnénk megosztani képes beszámolónkat, illetve röviden élményeinket.

Már este nyolc órakor gyülekeztek a hallgatók és azok is, akik kizárólag az esti koncertek miatt látogattak le a helyre. A rádiósok is jöttek egymás után, itt voltak a Partizánbál műsorvezetői, aztán a Rocközön című műsor stábja is és természetesen a hallgatók is. Voltak, aki családjukkal együtt látogattak el, így az ifjabb korosztály is képviseltette magát a rendezvényen. Aztán ismét üdvözölhettük a rádió egyik leglelkesebb törzshallgatóját Margó mamát „Rockmamit” is, akit nagy szeretettel vettek körbe a jelenlévők. Az előtérben nagy örömmel köszöntötték egymást a rég nem látott barátok, ismerősök és láthatóan mindenki nagyon jól érezte magát.

A koncertterem szépen megtelt, mire a Jolly Roger nevű zenekar a színpadra lépett. A csapat tagjai mintha a Karib-tenger kalózai című filmből léptek volna elénk „kalózos” szerelésükben és laza, dögös rockműsorral örvendeztették meg a vendégeket. Mindjárt a Queen örökbecsüjével, a We will Rock You-val nyitottak, majd saját dalaikból mutattak be egy csokorra valót. Így hallhattuk bemutatkozó albumukról – többek között - a Csőre töltve, a Szagass szét, az Addig ég, Forr a vérem, Eladtam a lelkem, Demon és a ZZTop nagy slágerét is a Gimme all your Lovin’-t. Műsorukat a Jolly Roger című dalukkal zárták.

Még hívták volna vissza a csapatot egy kis ráadásra, de át kellett adniuk a következő fellépőnek a deszkákat. Nagyon jó produkciót láttunk, egyedül a hangzás hagyott egy kis kívánnivalót maga után. Kis szünet után a Partyzan csapata robbant be jó kis mocskos rock and roll zenéjével. Szizsó igyekezett mozgásban tartani a közönséget, de nem nagyon volt szükség a bíztatásra, énekelt, tapsolt mindenki és kívülről fújták az ismert Partyzan dalokat.

A koncertek után még folytatódott a party, hiszen a fergeteges hangulatú rockdiszkón énekeltek, táncoltak a koncertteremben lévők kifulladásig.

Aki esetleg most kihagyta ezt az összejövetelt, annak legközelebb április 18-án lehetősége lesz a következő partyn részt venni, amelyre természetesen nem csak a rádió hallgatóit, hanem minden zeneszeretőt várnak. Ekkor a zenéről The Rock Band (Zeffer András és csapata), valamint az Ultimátum együttes fog gondoskodni.

- Hajós Maja -

[2008.04.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még