2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Gáspár Lacit segítségét kérik a leendő megasztárok
Gáspár Laci: Bárhol jársz - lemezkritika
Képgalériák
Gáspár Laci klipforgatás

Gáspár Laci már a másodikat harangozza

Gáspár Lacit egy ország zárta szívébe a Megasztár kapcsán, így nem meglepő, ha arról számolhatunk be: az énekes második lemeze hamarosan a boltok polcaira kerül. Ennek kapcsán, egy budapesti gyártelepen Laci, Indián és a stáb gőzerővel készítették el az albumot beharangozó első klipet. Nincs sztori, csak extra autók és csinos lányok. 

A Megasztár első szériájának legjobb férfi hangja révbe ért, hiszen az már nagy szó egy előadó életében, ha a második albuma is megjelenik. Laci, azonban nem csupán ennyit tudhat maga mögött, sokat dolgozott és alkotott azért, hogy egy, a számára is minden igényt kielégítő új lemezzel rukkolhassanak ki. Az anyag beharangozójaként pár napja elkészítették a Ma éjjel című dal klipjét. A rendező Indián volt, aki hamisítatlan image-klipet talált ki, melyet megspékeltek két csodás sportautóval és néhány gettó-efektel is.

Az énekest elsőként a lemez munkálatairól faggattuk: - Úgy hiszem, nem kell bemutatkoznom, mert már elég jól ismerik, milyen stílusban zenélek – mesélte Laci. – Azonban az is igaz, hogy ez az album nekem sokkal jobban tetszik, mint az előző. A zenészekkel már sokkal jobban értjük egymást, összeforrottabb a társaság. Többet basszusgitározom a dalokban, sokkal felszabadultabb voltam, mint eleinte.

Laci még csak a harmadik klipjét forgatta, azonban kellő profizmussal lépett a kamerák elé. Mégis mielőtt elindult a munka, némi sminket követően, a médiumok kérdéseinek kereszttüzében kellett helyt állnia. Két helyszínen játszódik a klip, melyet egy lelakott gyár területén vettek fel késő estétől hajnalig. Laci jól tűrte a munka nehézségeit, bevallása szerint nagyon szeret forgatni. Mozdulatait, hol a rendező, Indián, hol pedig tánctanára koreografálta, minden felvett snitthez külön effektus és fény dukált. Laci számra nagyon fontos, hogy ez a videó jól sikerüljön, hiszen ezzel indítja útjára az októberben megjelenő második albumát.
- A dal jó pörgős lesz, igazán táncolható – folytatta. – A forgatást élveztem, hiszen mindig is arra vágytam, hogy énekelhessek. Ez egy nagy álom megvalósulása. Ilyen anyagot még nem készítettem, a második helyszínt, a hamisítatlan gettó hangulatot is nagyon jól sikerült megteremteni. Ebből a számból két héten belül egy maxit is megjelentetünk, melyet remélem, hamar megkedvel a közönség.

Laci számára minden új munka egy újabb gyomorszorító kihívás. Minden alkotási fázist nagy izgalom övez, hiszen nagyon fontosnak tartja mind a szakma, mind a család véleményét. Nincs ez másként most sem, amint elkészül a klip, máris megmutatja a családjának és kikéri az ő véleményüket is.
- Nem lesz sohasem olyan időszak, amikor a zenélést fél vállról venném – árulta el. Ugyan úgy izgulok most is, mint az első album kapcsán. És ez így van jól, hiszen ebből is érezni, hogy amit csinálok, azt lelkiismeretesen teszem. Meg van a súlya a munkámnak, tétje van. Ha ez elveszne, akkor az nagy baj lenne. Most egészen addig nagyon fogok izgulni, míg meg nem látom a végeredményt és a családom azt nem mondja: jó lett.

A hosszú munka végén, kissé fáradtan, de annál lelkesebben tért haza Laci a családjához. Pár nap és a stáb végez az utómunkálatokkal, hogy a zenecsatorna végre megmutassa, mire is számíthatunk Gáspár Laci új lemeze kapcsán.

mori

[2005.09.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még