2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Jackson átverte rajongóit
Jacko Japánban sem fog élőben énekelni
Jacko ereklyék kerültek kalapács alá
Prince visszautasította Jackót!
Zenerégész: Michael Jackson 49 éves
Jacko új köntösben rémisztget
Kapcsolódó Kiadványok
Michael Jackson: King of pop
Kapcsolatok
Michael Jackson
Paul McCartney
Fall Out Boy
Rihanna
John Mayer (John Clayton Mayer)

Születésnapi kiadvány a Pop Királyától

Idén ünnepli ötvenedik születésnapját Michael Jackson. A Popkirály augusztus 29-én tölti be a fél évszázadot, amelyet minden bizonnyal rajongók milliói fognak megünnepelni. Sőt, nemcsak a zenekedvelők népes tábora, hanem a közismert lemezkiadó is megemlékezik erről a jeles napról egy egyedülálló projekt keretében.

Az 1958-ban, az Indiana állambeli Geryben született ikon a zenei élet meghatározó személyisége, mintegy negyven éve van jelen a poppiacon.
Az ötvenedik születésnap alkalmából augusztus 29-én a világ számos országában, köztük Magyarországon is, egy új válogatáslemez lát napvilágot King of Pop címen, melynek egyedülálló különlegessége, hogy minden országban más és más dallistával jelenik meg, melyet az adott országban élő Michael Jackson rajongók és a zeneszerető közönség szavazatai alapján állítanak össze.

A születésnapi King of Pop – Magyarország Kedvenc Dalai című albumon a magyarok kedvenc Jacko slágerei hallhatóak majd, amelyeket az egyik weboldalon egy három héten át tartó szavazás alapján válogattak össze. A korongra olyan muzsikák kerültek fel –a teljesség igénye nélkül-, mint a Billie Jean, a Black Or White, a Thriller, a Heal The World vagy éppen a Paul McCartneyval közösen alkotott Say Say Say.

Sőt, a tizenhat trackes lemezen helyet kapott egy, a Thriller című album slágereiből készített megamix is, mely eddig még sehol sem jelent meg. A CD az új Opendisc technológiával készül, melynek segítségével a rajongók friss híreket és bónusz tartalmakat érhetnek el az interneten keresztül, teljesen ingyen.

Reneszánszát éli Jacko?

Az elmúlt időszakban egyre többet hallani Michael Jacksonról. Már hónapok óta pletykálnak a készülőfélben lévő új stúdióalbumáról, melyhez Akonnal is felvett egy dalt, de mindenképpen meg kell említeni a Fall Out Boy és John Mayer által a Thriller huszonötödik évfordulója alkalmából készített hihetetlenül sikeres Jackson remake-et.

A „Beat It” című sláger mellett a tinisztár Rihanna „Don’t Stop The Music” című számában hallható sampling is ismerős lehet, amely a pop királyának „Wanna Be Startin’ Somethin” című dalából „koppintottak”. A világon egyre többen fedezik fel újra Michael Jackson zenéjét, melynek köszönhetően újabb és újabb generációk válnak részesévé annak a mítosznak, mely a zenetörténelem egyik legnagyobb sztárját övezi!

-ej/Sony BMG-

[2008.08.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még