2023. szeptember 25. | hétfő | Eufrozina, Kende nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
SIX
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Utánajártunk mi lesz a Budapesti Operettszínház 2008/2009-es évadjában - képekben
Ambiciózus évadra készül a Madách Színház
Jövőre Társulat 2? - A Jézus Krisztus Szupersztárral folytatódhat a produkció
Hamarosan megjelenik Feke Pál lemeze
Miller Zoltán először szólóban
Musicalben játszik a világsztár
Kapcsolódó Kiadványok
Keresztes Ildikó: Minden ami szép volt
Miller Zoltán: Fehér és Fekete
Kapcsolatok
Serbán Attila
Miller Zoltán
Keresztes Ildikó
Nádasi Veronika
Siménfalvy Ágota
Egyházi Géza
Merán Bálint
Kapcsolódó események
Jótékonysági musical gála
[2008. november 9.
vasárnap 18:00]

Musicallel mentenek menhelyet - sztárok álltak a kezdeményezés mellé 

Jótékonysági musical gálaműsort tartanak a tatabányai Tappancs kutyamenhely megsegítésére, annak továbbműködése érdekében. Az ügy mellé számos közéleti személyiség állt.

Ennek értelmében fellépnek fiatal, kezdő musicalszínészek, és már befutott, neves előadók is, mint például a méltán népszerű és elismert Keresztes Ildikó, aki nem mellesleg egyébként is gyakori vendég a menhelyen.

Hallható és látható lesz még Nádasi Veronika, Siménfalvy Ágota, ők, mind az Operett Színház csapatát képviselik majd. De itt lesz az elsősorban Madách Színházhoz köthető Miller Zoltán és Serbán Attila, a „Vámpírosok” közül Nádorfi Krisztina, Egyházi Géza és Merán Bálint is. A fiatal tehetségekről is érdemes szót ejteni, akik majd garantáltan elbűvölik a nézőket: Ágoston Katalin, Hagymási Sándor, Lőrincz Andrea, és Borbás Barbara.

A műsorban elsősorban musicalrészleteket hallhatunk népszerű darabokból, a fellépő művészek kedvenc számaikat hozzák és azzal szórakoztatják majd a kutyák megsegítésére összegyűlt közönséget.

Előadás az életben maradáshoz

A menhelynek november 30-ig kell pénzt szereznie továbbműködésükhöz, ennek érdekében jött létre a produkció, ami egyébként két részből áll. Első alkalommal a musicalválogatás lesz terítéken, amelyet november 9-én élvezhetnek az érdeklődők, mégpedig Tatabányán. A következő időpont november 23-án, immár Budapesten lesz, egészen pontosan a Csobánka téren, ahol igazi retro buli várja majd a kikapcsolódni és segíteni vágyókat.

Lapunk megkereste a szervezőt, Pintér Krisztinát, hogy avassa be olvasóinkat a részletekbe:

Az egész úgy kezdődött, hogy olvastam a Tappancsosok segélykérését... S mivel én musicalműsorokat szoktam szervezni, gondoltam megpróbálok ilyen módon segíteni. Ehhez a művészektől megkaptam a segítséget azzal, hogy eljönnek, már csak a közönségen múlik... – kezdte Krisztina.

A folytatásról is érdeklődtünk:

Először is mellém állt egy békásmegyeri közművelődési ház, el is kezdtük az ottani, retros- musicales műsor szervezését, amikor jött a kérés, hogy az állatmenhely városában,Tatabányán is találjunk ki valamit, ezzel a helyiek figyelmét is felhívhatjuk a helyre. Így állt ott össze ott külön a musicalműsor. Az igazság az, hogy nagyon sok pénz kell a menhely fenntartásához, a koncertekből befolyt összeg most egy gyorssegély, hogy egyáltalán tovább működhessenek. Minden fillér számít! Tudom,hogy az országban nagyon sok menhely van még hasonló helyzetben, remélem ezzel egy kicsit a többiek is több figyelmet kapnak. – fejtette ki bővebben.

Kellett pár hét a szereplők összeválogatásáig is... Keresztes Ildi adva volt, hallottam,hogy jár le hozzájuk, aztán köré építettem a többieket... A Serbán – Nádorfi párosról is tudtam, hogy állatszeretők, Siménfalvy Ágota munkatársának is van 3 befogadott menhelyes kutyája,Miller Zolinak cicája,aztán már volt akit nem is kellett hívni, ők hívtak, hogy jönnének. Itt jegyzem meg, hogy a fellépő lista még nem teljes, hiszen ez egy lehetőség is a fiataloknak a bemutatkozásra. – zárta a beszélgetést Krisztina.

– Havassy Anna Katalin –

[2008.10.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » gitáros [2023.09.22.]
gazda szolgáltatás [2023.09.21.]
apróhirdetés
SIX
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Királyi vadászaton jártunk - Royal Hunt koncertbeszámoló képekkel
Szólok előre, hogy a...

Megnéztük a Triász koncertjét a Barba Negrában - képekkel
Kialakult egy ritmusa a Barba...

Megnéztük T. Danny koncertjét a Budapest Parkban (képekkel)
Ezeregy éjszaka: Debütált Geszti Péter world musicalje - képek
Holi Beach bulin jártunk a siófoki Plázson - képekben
Kowalsky meg a Vega a Parkban - képriport
beszámolók még